World of Warcraft. Prywatny serwer wow. ENNUI

Jak zacząć
Wróć   World of Warcraft. Prywatny serwer wow. ENNUI > World of Warcraft > Forum Klasowe > Mage



Odpowiedz
 
LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
REKLAMA

stare 09-15-2007, 12:46   aaa#1 (permalink)
Explorer
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Postów: 0
Benu
Domyślnie Mag i 1H Sword

Czy na tym serwerze mag nie może się nauczyć 1H sword czy tylko ja mam takiego buga?
Benu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-16-2007, 13:53   aaa#2 (permalink)
Explorer
 
Zarejestrowany: May 2007
Postów: 0
Mathiu
Domyślnie Odp: Mag i 1H Sword

Mag nie może używać 1H sword, nawet na globalu. Tylko Staves, Wands oraz Daggers.
Mathiu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-16-2007, 18:03   aaa#3 (permalink)
Explorer
Challenger
 
Zarejestrowany: Jan 2007
Skąd: Hellandhamn
Postów: 0
Freddy
Wyślij wiadomośc poprzez MSN do Freddy
Domyślnie Odp: Mag i 1H Sword

Mag może używać jedno ręcznych mieczy. Musisz pogadać z GM, by ci dał bo z tego co wiem Weapon mastery są bugnięte.


ps. Nie grałem na oryginale, ale allakhazam jak i thottbot są oparte na informacjach z serwerów oryginalnych, według tych dwóch mag, może nosić jednoręcznego sworda. Dodam, że swego czasu widziałem na filmiku w czasie tłuczenia ragnarosa jak przez ekran przebiegali madzy z mieczykami.
Freddy jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-16-2007, 18:41   aaa#4 (permalink)
High Warlord
Gladiator
 
Zarejestrowany: May 2007
Skąd: Różan
Postów: 0
Struś is an unknown quantity at this point
Domyślnie Odp: Mag i 1H Sword

Cytat:
Napisał Mathiu
Mag nie może używać 1H sword, nawet na globalu. Tylko Staves, Wands oraz Daggers.
Zanim cos napiszesz, SPRAWDŹ.

Mag moze uzywac 1H swordow, ale niestety w zwiazzku z bugiem umiejetnosci musi Cie nauczyc GM.
Struś jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-16-2007, 23:30   aaa#5 (permalink)
Explorer
 
Zarejestrowany: May 2007
Postów: 0
Mathiu
Domyślnie Odp: Mag i 1H Sword

[quote=Struś ]
Cytat:
Napisał "Mathiu ":1dgrbb3o
Mag nie może używać 1H sword, nawet na globalu. Tylko Staves, Wands oraz Daggers.
Zanim cos napiszesz, SPRAWDŹ.

Mag moze uzywac 1H swordow, ale niestety w zwiazzku z bugiem umiejetnosci musi Cie nauczyc GM.
[/quote:1dgrbb3o]Ok, sorry za pomyłkę. Byłem przekonany, że nie może używać mieczy.
Mathiu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-02-2007, 19:44   aaa#6 (permalink)
Explorer
 
Avatar hawciu
 
Zarejestrowany: Jul 2007
Postów: 0
hawciu
Domyślnie Odp: Mag i 1H Sword

kiedy dzialali weapon masterzy mag mogl na avalonie nauczyc sie daggera i 2h sworda
powinien daggera i 1h
hawciu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Włączony
Pingbacks are Włączony
Refbacks are Włączony

Skocz do forum

Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Two-handed sword Horde_Warrior Warrior 3 05-24-2009 15:56
2 sword For Rogueee ironhend Rogue 1 07-22-2008 15:19


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Page generated in 0.06122 seconds with 10 queries