![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Siemka.
Mam takie pytanie: kto jest lepszy na warlocka do pvp, blood elf czy undead? Pytanie te kieruje do bardziej doświadczonych graczy, którzy grają pvp. Jeśli mógłbym to chciałbym abyście wytłumaczyli dlaczego np. undead, bo co ma takiego, że jest lepszy od blood elfa. Chciałbym też zapytać czy taki build byłby dobry: Lepiej atakować z kijów czy z miecza i mieć spellstona/firestona. Dobrze by było gdyby ktoś mógł mi jeszcze napisać jakie talenty działają, a jakie nie. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuję |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Undead ma troche wiecej hp i 10 shadow resow...
BE maja 5 all resow, wykradanie iles tam many, i przerwanie puszczania spelow przez 2... Ja tam gram be bo nigdy nim nie gralem i ma 5 all resow... to sie przydaje na all klasy czarujace Ja uzywam Spelstona, bo zwieksza % na crit + dmg z crita, bo nie mam dobrego wanda... W buildzie dalbym 3 w nether protect. < to sie przydaje vs lockom , fire magom Lock nie jest przystosowany do walki w zwarciu wiec bierz to co ma wiecej spel dmg... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
Mhm. A wie może ktoś jakie talenty/czary u warlocka nie działają? Chciałbym już się mniej-więcej orientować w co opłaca się dawać talenty a w co nie i jakie umiejętności wykupywać. Na niektórych serwerach zazwyczaj są strony gdzie jest napisane jakie talenty nie działają. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Moim skromnym zdaniem jest tak:
Undead wygląda bardzo klimatycznie dotego ma* więcej hp i wogóle Otóż: Be ma wiecej Many co jest bardziej pomocne w pvp i pve |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
undeadzi sa wrazliwi na fear maja tylko skilla wild of forsaken ze immune na fear albo przerywa fear jak jest w trakcie. wsumie undead jak i blood elf beda dobrym wyborem z lekkim wskazaniem na blood elfa ze wzgledu na skill z mana i obszarowym silencem. a co do specjalizacji to wedlug mnie sl/sl jest najlepsza ew aflication doslownie lock w tych spec miazdzy wszystko. btw masz zamiar grac na priv czy glob? bo to zmienia postac rzeczy
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Ja bym jednak stawiał na orka.
15 % resistu na stun bardzo przydatne przeciwko rogalowi/feral druidowi/paladynowi i nieco przeciw na warka lub shadow preja. 5% wiekszy DMG minionów-przydatne do expienia, a i w pvp taki imp duzo zyskuje. Blood fury - świetna sprawa duży boost DMG, szybsze zabicie wroga. Do niedawna redukcja healu nie tyczyła sie drainów locka, jednak ostatnio blizz to znerfił. Axe spec. jedyny orkowy racial, który sie marnuje Główna zaleta UD-WotF jest mało przydatna dla locka, jeśli masz refleks to twoi wrogowie beda w fearze a nie ty. Racial belfa jest juz nieco lepszy jednak bezuzyteczny przeciwko klasom melee, a te moim zdaniem są wiekszym zagrożeniem dla locka niż casterzy |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Wybierajac najlepsza rase nalezy sobie odpowiedziec na pytanie co najbardziej danej klasie sie przyda. Warlock generalnie tankuje arene i to jego w pierwszej kolejnosci staraja sie zniszczyc (szczegolnie klasy melee), dlatego wszystko co moze zwiekszyc zywotnosc warlocka jest na plus. Ork - najwieksza stamina i stun resist, sadze ze dla clothera wlasnie to najbardziej sie przyda. Panuje oficjalnie schemat locka UD, ze niby do pvp najlepszy. Ork jest uwazany za lepszego warka od UD wiec dlaczego nie mialby byc lepszym warlockiem? Sam jestem w trakcie expienia warlocka orka i nie zaluje wyboru rasy nawet w 1%
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|