![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam.Dopiero zaczynam grac w WoWa na Avalonie.Po dlugim czytaniu o klasach, ogladaniu filmikow itp.zdecydowalem sie na warlocka(Blood Elfa).I tu moje pytania:
-W co najlepiej isc lockiem(magia,demony) i jakie talenty?-dodam ze chcialbym isc w demony o ile to dobry wybor na PvP a jesli tak to w jakie talenty dodawac pkty?( chodzi mi o nazwe jednego z trzech zakladek talentow). -Jaka bron najlepsza dla warlocka? Mam nadzieje ze napisalem w miare zrozumiale.Prosze o odpowiedz i ewentualnie sugestie i porady Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
|
imo iście w demonologie na privach nie jest dobrym pomysłem.. za dużo nie działa.. ja polecam destruction/affiction...
a co do broni... lock nie bije z broni wręcz.. najlepszy jest staff ze statami do stamki i intelektu... lock używa czarów.. najbardziej DoTów(dmg over time) czyli spell zadający x dmg przez y czasu
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Tutaj jest wszystko Jak nie chce ci sie przegladac to:1 lvl (mozliwe po quscie) - imp 10 lvl (trener) - voidwalker 20 lvl (powinno byc z q jest u trenera) - Succubus 30 lvl (trener) - felhunter 40 lvl (trener) - Felsteed (konik )50 lvl (powinno byc z q ale jest chyba u trenera) - Infernus 60 lvl (nie wiem) - Dreadsteed Z talentow masz jeszcze felguarda Ja poszedlem po wielu resach w talenty destructio + poprawioną korupcje by byla instant (drzewko affiction jest za bardzo zbugowane) |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
a co do talentow to destrucion polecam |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Wszyscy mowia ze jak pojdziesz w destruction to pvp jest bardziej dynamiczne... no coz ja poszlem i zaluje bo demonologi pozwalalo mi przyzwac summona w 2 seki malym kosztem many. teraz potrzebuje na to 10 sek i wiekszosc niz 3/4 many. zreszta na pvp jest najbardziej oplacalny aflicition poniewaz dot ktory obniza szybkosc wroga o 30% ma wczesniej spell talent ktory zwieksza nastepna curse o 50% wiec zwalniamy wroga o 45% a wtedy nasz succubus zajmnie sie nim. No mozemy jeszcze feara rzucic by wrog se szedl przed siebie z predkoscia 1km/h obciazany immolate i coruption i majacy za soba peta ktory napiera go dosyc mocno
) . Ja osobciscie nosze wand wiec wykonczenie wroga nie trwa dlugo i zabilem tak ostatnio 2 rogali wiec jestem happy
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|