![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam - chcialbym zeby ktos pomogl mi wybrac
. Zrobilem maga i na 1szym lvlu zadawalem nim wieksze obrazenia niz na 7 moim hunterem. Nie wiem jak jest warlockiem. Czy na privie oplaca sie nim grac? Czy dobrze spisuje sie w pvp? pomozcie mi wybrac plax xD
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Hmm... Warlock jest bardzo dobrą postacią (sam nim gram^^) więc szczerze polecam, ale na większości serwerów tak jak i u huntera są problemy z jego petem, albo ogólnie rzecz biorąc całkowity jego brak, dlatego radzę sie zapytać osób grających warlockami na Twoim serwie lub GM'a i jeśli wszystko będzie O. K nie pozostaje nic innego jak grać. Odnośnie PvP się niewypowiem, ponieważ uważam, że wszystko zależy od umiejętności gracza ;]. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Grałem obiema klasami i moje zdanie jest takie:
-Mag - DUŻY dmg, Strasznie mało HP, dużo czarów zatrzymujących i spowalniających, technika grania zazwyczaj polega na unieruchomieniu, lub zwolnieniu wroga i zabiciu go zanim do ciebie dojdzie. Klasa ciężka do około 40-50 lvl. Świetna na pvp przeciwko wszelakim klasom MELE (wojownik, paladyn, feral druid, enchantment shaman, sword rouge) - Warlock - Mistrz DMG over Time (DoT) czyli czarów zadających obrażenia rozłożone w czasie (np. 50 dmg przez 10 sec co daje 5 dmg co 1s) posiada miniona (zwierzaka: impa, voidwalkera, succubusa i fellhunter + kilka innych za talenty) który bardzo pomaga (imp dodaje staminę, voildwalker potrafi "tankować", succubus to taki "mini rouge" no i fellhunter "pogromca casterów) Walka z mobami od 10 lvl (wtedy dostajemy voildwalkera) staje się prosta i przyjemna, polega na zapuszczeniu kilku DoT i czekaniu na śmierć moba, w pvp jest wiele technik i polecam zapoznanie się z nimi na necie. Podsumowując - obie klasy są bardzo dobre (mag może się wydawać trudniejszy w expieniu) i według mnie powinieneś wybrać sam co bardziej Ci pasuje: Mag z czarami zmiatającymi w kilka chwil, czy Warlock zadający duże obrażenia + jego zwierzaczek. PS: ja wole warlocka :P |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Ja bym Ci radził zagrać tym który Cię zaciekawił, wciągnał itp. Nienawidze ludzi którzy tak beznadziejnie pi*****ą bzdury że(widziałem z innego forum) cytat: Człowieku! Jak zobaczysz locka sp*******j ile sił w nogach, lock cie roz*******i w 5sec a jeżeli padniesz mu do stup to może zostawi twoją dusze w spokoju. Jak mnie to w*****a jak na takie coś patrze to mnie dobija, ludzie takie bzdury p******ą bo sami taką klasą grają. Zalezy jak kto gra, ja np widziałem jak warlock full mana wandem nawalał bossa albo podchodził i staffem, i znałem maga takiego że jak było 1vs 3 to on wszystkich powalał na raz. Wiec nie wierz slowo w slowo jak jakiś koles wychwala tak klase.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|