![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Chciałbym sprawdzić jak duży odsetek ludzi z Polska gra na serwerach US.Zastanawia mnie to ,bo osobiście nie znam nikogo kto by tam grał.Oczywiście nie dziwi mnie to.
Jesli ktos z was zagrzał miejsce na amerykańskich serwerach to dajcie znać |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Heh. Jakies 3 dni i mi się nie podobało ;] Zdziwiłem się, że tak mało ludzi,a poza tym (nie wiem z czego to wynika) gra jest jakby trudniejsza. Takie odniosłem wrażenie. Poza tym amerykańce jakoś tak mało rozmowni są. Nie polecam.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
siema , ja gram prawie 2lata on US sho'halo server, znalazlem ta strone tylko dlatego ze chcialbym dostac sie do jakiegos polskiego guild'u . Roznice w sposobie myslenia i trudnosci jezykowe jakie tam mam pozbawiaja mnie prawdziwej przyjemnosci jaka ta gra oferuje . obecnie jestem 5/5 hyjal i 4/9 BT . moj glowny charakter to mage ,1130 dmg 164 hit 146 haste(9%) srednia dps 1100/s bez uzywania zadnyh buffs .jesli ktos zna albo wie o jakims polskim raiding guild prosze daicie znac , z gory dziekuje :peace:
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
Witam,
Gram na serwerach US ponad 3 lata, były mojej siory którego poznała w stanach sprezentował mi tą grę, Co prawda jak go rzuciła po 1,5 roku to zabrał mi k***s konto z trzema 70tkami ale mimo to pozostałem na serwerach US i gram do tej pory. Powodem była przede wszystkim grupka znajomych którą udało mi sie wciągnąć do gry. Przez jakiś czas poszukiwałem polaków do wspólnej gry, nie bez powodzenia, jednak są to grupy grajace glownie na serwerach PvE co mnie akurat malo satysfakcjonuje. Serwery te to Elune(Horde) kolo 8 osób - kanal poland, Aggramar(Alliance) duuza grupa szukajcie przez Shearer'a, Khadgar(Alliance) - Cassandrea, Myszka ci sa z nowego Yorku. Sam preferuje serwery PvP i gram wraz z 5 innymi polakami na Gul'dan(Horde) i Skullcrusher(Alliance) - wpiszcie /join poland to na kogos traficie. Na obu zrzeszyliśmy sie w gildii Vistula. Co do jakości gry: zalety: z racji roznic w czasie nie pozapychane łącza, wygodny grinding (mniej ludzi) amerykaniesa komunikatywni, czasem upierdliwi wrecz wady: problemy z raidowaniem, po nocach trza a nas za malo nawet na 10 osob Jesli ktos chetny to gry niech stworzy postac i szuka nas na kanale poland Pozdrawiam PS co do transferow to juz w tej chwili jest mozliwe przeniesienie postaci z PvE na PvP co jeszcze 2 miechy temu bylo niedopuszczalne, blizzard planuje udostepnic transfery EU <-> US w przyszlosci, czytalem ze w perspektywie 1 roku |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|