Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow

Stan konta:
Strona Główna Forum IRC Telefony Dyskusje Gry Rejestracja Avalon Store Panel Gracza Armory Jak zacząć
Wróć   Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow > Avalon - ForumWoW > Pytania i odpowiedzi

Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6?
Tak, jestem za wprowadzeniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6. 52 34.21%
Nie, jestem za nie wprowadzaniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6. 100 65.79%
Głosujących: 152. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
21-04-09, 08:35

Na początek sprawdź to:

stare 01-25-2010, 19:21   #1 (permalink)
Junior Member
Challenger

Kochanka is on a distinguished road
Domyślnie A czy Twoim zdaniem vendor sprzedający S2 za tokeny T5/T6 zepsuje PvP?

Cytat:
Napisał Eunus
Według [1] wraz z sezonem 4 powinna być możliwość kupienia S2 za tokeny T5 i T6 (bt, hyjal). Niestety nie ma NPC'a, który by to realizował. Nazywa się on Olus [2]. Widzę, że można kupić dodatki S3 za tokeny T6 z Sunwell oraz S1 za tokeny T4.
Źródła poza wowwiki potwierdzają moje słowa [3].
(pełny temat:
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

)

Cytat:
Napisał Obstein
Vendor z s2 za t5 t6 nie zostanie wprowadzony. Naszym zdaniem zepsuje to calkowicie rozgrywke PvP.
Obstein wyraził zdanie Administracji. A jakie jest Wasze zdanie? Avalon = Blizzlike?

Mówiąc od siebie: dobrzy gracze PvE mieliby okazję zrównać poziom itemów PvP ze "starymi wyjadaczami PvP". Tym samym obie strony miałyby większą przyjemność z grania BG/Aren. Wyrównałoby to poziom rozgrywki PvP.

Bo przecież w PvP skill>rating>gear.

Zapraszam do głosowania!

Ostatnio edytowane przez Kochanka ; 01-25-2010 o 21:22
Kochanka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 19:51   #2 (permalink)
Senior Member
Challenger

Thielannis is on a distinguished road
Domyślnie

Rofl ci dobrzy gracze PvE mogli sobie latać po arenach i zdobywać.
Thielannis jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 19:55   #3 (permalink)
Senior Member
Challenger

Draydeth
Domyślnie

no raczej to by bylo nie sprawedliwe jak ch*** po 1 primo to setup > all
po 2 primo to skill > gear

Palem + war nigdy nie skosi maga + druta a z Huntem + Drutem ma ogromne problemy po 1 primo to przez pety ktore biegaja jak chca a po 2 primo przez taunta ( bo chyba ZAZNACZAM chyba taunt wara powinien dzialac na pety) no i taki nie ogarowany ( w sensie ze nie wie co to PVP) team bedzie kosil s3 z skilem

Aha i przynajmniej ten miech po wprowazeniu s4 jest normalne BG czyli prawie zawsze full
a taq to kazdy woli sobie isc na Vaszke ktora jest banalna i miec heada s2

Ostatnio edytowane przez Draydeth ; 01-25-2010 o 20:01
Draydeth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 20:28   #4 (permalink)
Junior Member
Challenger

Eunus
Domyślnie

Na Vashij pójdziesz raz na tydzień, dodatkowo nie wiesz czy dostaniesz/wypadnie token. W poprzednim temacie ludzie piszą głupoty, że S3 będzie za tokeny - nie będzie i blizz nie dał takiego vendora. Napisze człowiek poprawnie, to przyjdą inni i poprzekręcaja, że potem ludzie nie wiedzą o co chodzi. Tak samo jak zdobywanie S2 za arena pointy. Tego już nie ma. S2 jest na honor i marki. I tak ludzie będą chodzić na BG, bo za honor i marki kupią dodatki S3/S4 i bronie.

Odwrócmy sytuację. Gracze PVP mogą iść na SSC, zabić banalną Vashij i mieć heada T5. A ja musze latać po za wcześnie kończących się BG i daily questy robić 3h... W ogóle po co został wprowadzony vendor S3 za tokeny z SWP i S2 za bojki ? Przecież gracze PVE powinni biegać po arenach i zdobywać AP !
Eunus jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 21:19   #5 (permalink)
Junior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Thielannis
Rofl ci dobrzy gracze PvE mogli sobie latać po arenach i zdobywać.
Temat nie dotyczy aren... Zapoznaj się z tematem lub zamilcz.

Cytat:
Napisał Corristo Zobacz post
no raczej to by bylo nie sprawedliwe jak ch***
Kupowanie S2 za tokeny jest tak samo sprawiedliwe, a nawet jeszcze bardziej sprawiedliwe niż kupowanie S2 za darmowe marki, które boty noskillanzy nafarmily na free bg...

Trzeba mieć większego skilla żeby zabić Vaszkę i dropnąć token, niż żeby wygrać 10 free AB...

Ostatnio edytowane przez Kochanka ; 01-25-2010 o 21:25

stare 01-25-2010, 21:32   #6 (permalink)
Senior Member
Challenger

Thielannis is on a distinguished road
Domyślnie

Latasz po bg, uczystniczysz w pvp, mimo tego że jest marne = masz profity do Pvp. Inni tracą jednak ten czas na BG, to czemu ktoś z gildii, w której większość rzeczy idzie na disa ma mieć za free? Się gra, się ma, pzdr.

Cytat:
Trzeba mieć większego skilla żeby zabić Vaszkę i dropnąć token, niż żeby wygrać 10 free AB...
ROFL PVE SKILL NA AVKU, OK TY RESASZ !Q! ! !
Thielannis jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 21:34   #7 (permalink)
Member
Challenger

SebastianOrf3 is on a distinguished road
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do SebastianOrf3
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kochanka Zobacz post
Raczej potrzebny jest lock w raidzie.
SebastianOrf3 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 21:37   #8 (permalink)
Senior Member
Challenger

paliusz is on a distinguished road
Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do paliusz
Domyślnie

"Naszym zdaniem" - rozumiem pojęcie "blizzlike" jeśli chodzi o pewne braki i bugi. Czyli podobny do blizza. Podobna sytuacja była kiedyś z mountami. Rozumiem, że jesteś Obst konserwatystą, który nie lubi zmian (ogólnie tacy są konserwatyści), ale pojęcie "blizzlike" również znaczy i zaobowiązuje do dążenia do stanu podobnego, który panuje (tzn. panował, aktualnie mamy wotlk) na globie.
I jak to jest ujęte w "zwyciężkim bannerze" - lepszy jest tylko official - widocznie jest tylko chwytem reklamowym, ponieważ "wyższy poziom blizzlike" mogą oferować inne serwery.

Edit:
Ach, zapomniałem. Idąc tokiem myślenia konserwatystów - nie wprowadzajmy broni za bojki, po co ułatwiać innym? Przecież ja po swoją broń musiałem chodzić na SSC/HS/ZA itd.. Albo NV za bojki - no tak, ja musiałem chodzić na insty, rollować z innymi, a taki byle nap se kupi za bojki.

Według mnie trzeba dać szansę wszystkim graczą. Nie każdy ma czas chodzić na BG i zaczynać wszystko od nowa, gdy reszta będzie miała full s4, a ja ledwo zacznę zbierać s1. Przecież to będzie jeszcze większa męczarnia i ilość porażek niż Wy, gdy wszystko na bieżąco zdobywaliście.

Chciałbym mieć jakieś szanse z tymi lepszymi, abym mógł się cieszyć grą i była dla mnie przyjemnością.

Ostatnio edytowane przez paliusz ; 01-25-2010 o 21:49
paliusz jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 21:37   #9 (permalink)
Junior Member
Challenger

Eunus
Domyślnie

Cytat:
Napisał Thielannis Zobacz post
To zdanie miało na celu porównanie, a nie stwierdzenie. Pisz normalnie, bo się czytać nie da. To jest forum.
Eunus jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-25-2010, 21:41   #10 (permalink)
Junior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Thielannis
Zgrasz się na raidzie, będziesz umiał zgrać się na BG... Teraz szczyt zgrania na BG ogranicza się do zostania na tym BG, gdzie jest mniej graczy przeciwnej frakcji...

Cytat:
Napisał SebastianOrf3
Raczej potrzebny jest lock w raidzie.
Hmm... Nie znam tego buga... Może nam opowiesz o swoich doświadczeniach... Btw nie zapomnij podać nicka z gry.
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania