![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6? | |||
| Tak, jestem za wprowadzeniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6. |
|
52 | 34.21% |
| Nie, jestem za nie wprowadzaniem vendora sprzedającego S2 za tokeny T5/T6. |
|
100 | 65.79% |
| Głosujących: 152. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
) Cytat:
Mówiąc od siebie: dobrzy gracze PvE mieliby okazję zrównać poziom itemów PvP ze "starymi wyjadaczami PvP". Tym samym obie strony miałyby większą przyjemność z grania BG/Aren. Wyrównałoby to poziom rozgrywki PvP. Bo przecież w PvP skill>rating>gear. Zapraszam do głosowania! Ostatnio edytowane przez Kochanka ; 01-25-2010 o 21:22 |
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
no raczej to by bylo nie sprawedliwe jak ch*** po 1 primo to setup > all
po 2 primo to skill > gear Palem + war nigdy nie skosi maga + druta a z Huntem + Drutem ma ogromne problemy po 1 primo to przez pety ktore biegaja jak chca a po 2 primo przez taunta ( bo chyba ZAZNACZAM chyba taunt wara powinien dzialac na pety) no i taki nie ogarowany ( w sensie ze nie wie co to PVP) team bedzie kosil s3 z skilem Aha i przynajmniej ten miech po wprowazeniu s4 jest normalne BG czyli prawie zawsze full a taq to kazdy woli sobie isc na Vaszke ktora jest banalna i miec heada s2 Ostatnio edytowane przez Draydeth ; 01-25-2010 o 20:01 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Na Vashij pójdziesz raz na tydzień, dodatkowo nie wiesz czy dostaniesz/wypadnie token. W poprzednim temacie ludzie piszą głupoty, że S3 będzie za tokeny - nie będzie i blizz nie dał takiego vendora. Napisze człowiek poprawnie, to przyjdą inni i poprzekręcaja, że potem ludzie nie wiedzą o co chodzi. Tak samo jak zdobywanie S2 za arena pointy. Tego już nie ma. S2 jest na honor i marki. I tak ludzie będą chodzić na BG, bo za honor i marki kupią dodatki S3/S4 i bronie.
Odwrócmy sytuację. Gracze PVP mogą iść na SSC, zabić banalną Vashij i mieć heada T5. A ja musze latać po za wcześnie kończących się BG i daily questy robić 3h... W ogóle po co został wprowadzony vendor S3 za tokeny z SWP i S2 za bojki ? Przecież gracze PVE powinni biegać po arenach i zdobywać AP ! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Kupowanie S2 za tokeny jest tak samo sprawiedliwe, a nawet jeszcze bardziej sprawiedliwe niż kupowanie S2 za darmowe marki, które boty noskillanzy nafarmily na free bg... Trzeba mieć większego skilla żeby zabić Vaszkę i dropnąć token, niż żeby wygrać 10 free AB... Ostatnio edytowane przez Kochanka ; 01-25-2010 o 21:25 |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Latasz po bg, uczystniczysz w pvp, mimo tego że jest marne = masz profity do Pvp. Inni tracą jednak ten czas na BG, to czemu ktoś z gildii, w której większość rzeczy idzie na disa ma mieć za free? Się gra, się ma, pzdr.
Cytat:
!Q! ! !
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
|
"Naszym zdaniem" - rozumiem pojęcie "blizzlike" jeśli chodzi o pewne braki i bugi. Czyli podobny do blizza. Podobna sytuacja była kiedyś z mountami. Rozumiem, że jesteś Obst konserwatystą, który nie lubi zmian (ogólnie tacy są konserwatyści), ale pojęcie "blizzlike" również znaczy i zaobowiązuje do dążenia do stanu podobnego, który panuje (tzn. panował, aktualnie mamy wotlk) na globie.
I jak to jest ujęte w "zwyciężkim bannerze" - lepszy jest tylko official - widocznie jest tylko chwytem reklamowym, ponieważ "wyższy poziom blizzlike" mogą oferować inne serwery. Edit: Ach, zapomniałem. Idąc tokiem myślenia konserwatystów - nie wprowadzajmy broni za bojki, po co ułatwiać innym? Przecież ja po swoją broń musiałem chodzić na SSC/HS/ZA itd.. Albo NV za bojki - no tak, ja musiałem chodzić na insty, rollować z innymi, a taki byle nap se kupi za bojki. Według mnie trzeba dać szansę wszystkim graczą. Nie każdy ma czas chodzić na BG i zaczynać wszystko od nowa, gdy reszta będzie miała full s4, a ja ledwo zacznę zbierać s1. Przecież to będzie jeszcze większa męczarnia i ilość porażek niż Wy, gdy wszystko na bieżąco zdobywaliście. Chciałbym mieć jakieś szanse z tymi lepszymi, abym mógł się cieszyć grą i była dla mnie przyjemnością. Ostatnio edytowane przez paliusz ; 01-25-2010 o 21:49 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Cytat: