![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
O co w ogule chodzi...
Kupiłem Mounta za 50 zeta, i dopiero teraz się dowiedziałem że za kilka dni mój tygrys pobiegnie na zielone pastwiska ?!? ( Duration 8 days ) co to ma być ? Troszkę to nie chalo, panowie z Avalon Store ! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Moderator
Rival
|
;o z choinki się urwałeś? Mam nadzieje, że nie każdy się zachowuje tak jak Ty... Jak to co to ma być? to Avalon Store nie jest po to abyś fajnie cały czas wyglądał, lecz po to aby przy dobrowolnym dofinansowaniu servera można by było dostać bonus na kilka dni.. a słowo "kupiłeś" jest nie trafne bo Ty dobrowolnie oddałeś pieniądze na server..
btw, można ogarnąć słownik za to 50 zł... przyda Ci się.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
widze ze Administracja serwera pieknie traktuje ludzi ktorzy pomagaja utrzymac serwer, ktos wchodzi na forum czyta o avku to sie chyba za glowie lapie
![]() powinniscie go calowac po raczkach za to ze wplacil 50 zl na serwer i wszystko spokojnie mu wytlumaczyc , a nie jechac na niego .. Never podziekuj mu , przeciez ty nie placisz , a dzieki takim ludziom mozesz grac |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Że tak powiem zakochałem się w moim Spectral Tiger'ku i dlatego mnie trafiło jak się dowiedziałem że przepadnie...
No trudno, na razie będzie musiała mi wystarczyć zwykła klacz. Jak się bardzo stęsknie za tygryskiem, znów go sobie, że tak powiem wynajmę Pozdrawiam ! Ostatnio edytowane przez pawel_2009 ; 01-08-2010 o 23:00 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|