![]() |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
hmm 1,5 sek miedzy instant skilami i spelami.........no dobra uzwyajac wanda robi mi sie global cd na wszystkie spele ok bo wand zalicza w sumie do takiego castu co sie nie da przerwac jakim canterspelecz czy czyms w tym rodzaju, ale jako taki jest spelem..... pisze to troche na kacu wiec niebardzo sam to rozumiem.
Ale the q is w podziale global cd (o ile taki istnieje) na spel i skil...to sa 2 oddzielne global cd? bo jesli tak (a tak to wyglaga na moim maguniu) to zwykle walniecie mieczem nie powoduje przejscia global cd przez spele........i tak jest ale w takim razie skoro dla mnie zwykle uzycie wanda powoduje global cd, a uzycie miecza nie, to np dla warkow zwykly male hit powinien powodowac przejscie global cd przez skile, a z tego co wiem i zauwazam w skoksaniu warkow takiego global cd nie ma, bo koles potrafi zrobic we mie szarze+male hit (2k)+exek(4k) i to zanim moj palec doleci z 'A' do '1'(blinka) jest w tym co napisalem jakis sens? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Pijesz, nie piszesz.
Zauważ, że nikt po za hunterem tak naprawde nie używa broni dystansowych lub używa ich bardzo rzadko, gdyż nie ma to sensownego dmg-u i jak mówisz wand dają global cd (a ze nie mam postaci z wandem to nie sprawdze), a strzelanie z gunów itp. nie odbywa się instantowo, ale trzeba poczekać troche na strzał. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Member
Challenger
![]() |
Cytat:
nie dobra sam nie wiem co moja sprana glowa wykombinowala bo to sie nijak ma do rogali ktorzy wzywaja szybkich broni i skili, jak by mialo byc global cd za zwykly atak to by niec nie byli w staniu uzyc Ostatnio edytowane przez klapc ; 11-29-2009 o 14:09 |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|