![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Mounty i wszystkie itsy z Avalon Store mają limit czasowy, ponieważ tutaj chodziło administracji o regularne wpłacanie dotacji przez graczy, a nie o jednorazowy zastrzyk pieniędzy. I czy to byłoby sprawiedliwe, gdyby ktoś kupił sobie na zawsze za 60 Avalon Coins flymounta - Fenixa [ ], który tak naprawdę ma znikomy drop z Keal'thasa, bo niecałe 2%? Raczej to przypominałoby wtedy fun serwer, gdzie za SMSa można kupić sobie full T6. Data ważności itsów ze sklepiku musi być, aby nie było zjawiska: "AvalonCoins>Skill", bo taki gracz, który ma na stałe takiego mounta jak "Vengeful Nether Drake" [ ] musi być zwycięzcą Arena Season 3, a nie hojnym graczem, który nie ma nawet Arena Team. To samo tyczy się Fenixa ("Ashes of Al'ar") [ ], którego na stałe może posiadać jedynie gracz, który pokonał kiedykolwiek Keal'thasa w The Eye i szczęśliwie dropnął mu mount, a następnie fartem wygrał go w losowaniu, a nie szczodry gracz, który nie widział Grulla na oczy, nie mówiąc już o Keal'thasie i attu na The Eye. Zasada musi być: "AvalonCoins<Skill", bo inaczej staniemy się fun/gold(?) serwem dla graczy, którzy nie mają na co wydawać w życiu kasy. Oczywiście tym postem nie chcę zniechęcać nikogo do wpłacania dotacji na nasz serwer, bo każdy "Avalończyk" powinien wpłacić co miesiąc tą symboliczną złotówkę, dziękując w ten sposób za dostęp do miejsca wirtualnej rozrywki i w ten sposób pomóc opłacić nasz serwer dedykowany, dzięki któremu to miejsce nadal istnieje ![]() Pozdrawiam ![]() PS W niektórych przypadkach, limit czasu pozostałego do auto-usunięcia itsa z Avalon Store, wynosi znacznie dłużej niż 1 miesiąc, wg mnie jest to niedopatrzenie administracji i tutaj jedynie oni powinni za to odpowiadać oraz pilnować tego czasu, a nie gracz, który chciał wspomóc finansowo serwer. |
||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
aby nie było zjawiska: "AvalonCoins>Skill",
Ale niestety już jest, np. taki czaker ktory wygrywa areny jedynie dzieki miotle (instant mount) Przy okazji prose aby tej miotły nie dalo sie uźywać na arenie bo to jest przesada .. 0 many 5s kampy za kolumna miotla i go niema ... pozniej ful many i tak wkółko gz "skila" Pozdro Po co mi skill ? mam miotłe ;] |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|