![]() |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Dostałem wczoraj od GMa Q na konika 100%, zrobilem co trzeba az do
i teraz mam problem. Azerothian Diamond mam, gdyż kilka mi z miningu wypadlo. Ale Pristine Black Diamond ... to juz sprawa troche bardziej pokomplikowana :P )@Down Dzieki, mam nadzieje, ze sie to sprawdzi na Avku. Jesli wiecej odp. sie nie znajdzie, to zamykam. Edit: Kupilem diamencik na AH, prosze o zamkniecie |
|||
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Temat możesz zamknąć sam ;]
btw. Robiłem całkiem niedawno wszystkie chainy związane z mountem 100% i powiem tyle, że wszystko działa jak należy... było naprawdę trudno je wykonać, ale w końcu dałem radę :P A zdobyłem przez przypadek wykonując q w Stratholme. (thx dla Jahu, Mortha, Nightlorda i Frankiego z mojej gildii ^^) EDIT: A takie pytanie... po co gm ci dawał q na mounta? Mam nadzieję, że ci nie dał od razu "Ancient Equine Spirit"? Bo to by było nieuczciwe wobec innych graczy... -.- Żeby zdobyć chargera 100% trzeba wykonać 3 chainy: 1) 2) 3) I na końcu 3go dostajesz mounta. Questy można bez problemu dostać od NPC'ow. PS. Nie wiem jak jest w hordzie, ale wyżej napisałem jak to działa w ally. Pamiętam, że naprawdę się natrudziłem z q Collection of Goods |
||||
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Hm dostalem tylko poczatkowy Q na chargera z 3 chaina... Ale! znam ludzi, ktorzy dostali tylko ten Q z hm zabiciem The Death Knight w Scholo... I jakos nie placze(sam na tego chaina musialem 250 wydac, co i tak<600 na mounta normalnie) teraz tylko trzeba poczekac na zmniejszenie lagow i znalezc ekipe, ktora pomoze mi rycerzyka smierci ubic
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Tylko małe dzieci płaczą... pomijając już twoją sprawę uważam za nieuczciwe dawanie przez gma questa który działa bez problemów -.- Niektórzy gracze przez tydzień się męczą by wykonać te 3 chainy, a niektórzy dostają mounta prawie za darmo... Mount pala powinien być czymś wyjątkowym tzn lepszym od zwykłego konika (wygląd) ze względu na to iż jest trudniejszy do zdobycia...
Mógłbyś mi podać nick tego GMa? ~Będziesz rozdawał klapsy ? ;< /evil Temat Zamykam wedle prośby użytkownika. / Nazgul. |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|