![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#22 (permalink) |
|
Game Master
Challenger
![]() |
jak wam szkoda tego ze od jakiegos czasu nie ma czegos takiego XD
jak status Avka na gg to czemu nie piszecie xd a co z Launcherem XD ala Avek XD moze ktos ma smykalke i tez cos zrobi xd ostatni Launcher Trojana XD byl uroczy xDXD milo wiedziec ile osob jest online xd |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Administrator
Duelist
|
nudziło mi się więc na szybko coś takiego skleciłem :P
Wymagania: WoW + .Net Framework 2.0 Status serwera pobierany ze strony Avalonu, domyślnie przy uruchamianiu wow-a czyści cache. Wykorzystałem banner usera nydas3k. Sposób użycia: Skopiuj do katalogu z grą World of Warcraft. Możesz zrobić skrót na pulpicie do programu i zmienić sobie ikonkę ;P Znane problemy: - Program może uruchamiać się dłuższą chwilę (jest to zależne od szybkości i obciążenia łącza, aktualnego obciążenia serwera www). Ostatnio edytowane przez Antihrist ; 01-08-2010 o 11:44 |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Game Master
Challenger
![]() |
oto moje xd stare launchery
mozna je znalesc pod tym linkiem haselko Miresa napisane sa w Javie XD |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | ||
|
Administrator
Duelist
|
Cytat:
dodalem chechbox-a po zaznaczeniu i uruchomieniu wow-a resetuje realmlist na: Kod:
set realmlist 193.200.241.139 Ostatnio edytowane przez Antihrist ; 01-17-2010 o 01:22 |
||
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | ||
|
Senior Member
Rival
![]() |
Cytat:
więcej emotek i na pewno będzie się każdemu czytało lepiej twoje posty gg status by się bardziej przydał od launchera |
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|