Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow

Stan konta:
Strona Główna Forum IRC Telefony Dyskusje Gry Rejestracja Avalon Store Panel Gracza Armory Jak zacząć
Wróć   Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow > Avalon - ForumWoW > Propozycje

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
21-04-09, 08:35

Na początek sprawdź to:

stare 08-28-2009, 23:14   #11 (permalink)
Senior Member
Rival

Profff
Domyślnie

Nie dajesz mi powodów, żebym Cię lubiał.
Profff jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-28-2009, 23:29   #12 (permalink)
Super Moderator
Rival

Siostra is on a distinguished road
Domyślnie

Ej idzicie z tego topicu ! Nie spamic ! :<
Przy okazji zapraszam do wpisywania komentarzy na forach
Siostra jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-29-2009, 11:39   #13 (permalink)
Member
Challenger

zack816
Domyślnie

Powiedzmy że dzięki reklamie gracz zdecyduje się kliknąć na strone naszego servera i co widzi? Stronę która tylko odstrasza... Myślę że pierwsze co trzeba zrobić to normalną strone i forum. I te linki które trzeba klikać żeby Avalon miał więcej głosów na toplistach trzeba dać na głównej stronie.
zack816 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-29-2009, 11:47   #14 (permalink)
Junior Member
Challenger

Albeniasty is on a distinguished road
Wyślij wiadomość poprzez Yahoo do Albeniasty
Domyślnie

Wtedy było by wygodniej bo nie chce się ludzią tego szukać taka prawda i lipa że połowa ludzi wogóle nie zagląda na forum serwera
Albeniasty jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-29-2009, 14:00   #15 (permalink)
Senior Member
Challenger

Windwalker is on a distinguished road
Domyślnie

Cytat:
Napisał Albeniasty Zobacz post
widze Kampania pełną parą. Można by jeszcze poprośić i reklame na wow.battlenet.pl poporsić żeby napisali jakiś artykulik wstawić mala reklame i good. Wiem że dużo ludzi korzysta z portalu. sam korzystam od początku gry jak tylko zacząłem
Tutaj dojebałeś niezłą głupotę. Dobrze się czujesz myślisz że Na stronie z wypracowaną dobrą reputacją zareklamuje nędzny serwer 500 online w dodatku nie należący do blizzarda ? Jeżeli myślisz także że naprawdę coś upadnie im na głowę i się zgodzą to pewnie byś im musiał zapłacić tyle kasy ile ten serwer jeszcze nie widział a skutek był by niewielki bo większość ludzi którzy korzystają z tej strony gra na globalu i na privy typu avalon mówi "gówniane pirackie serwery".

Ale skoro taki ambitny jesteś to może od razu do blizzarda napisz niech zareklamują avalon.

A ściemnianie w reklamie że dziennie gra tu kilka tysięcy osób jest bez sensu , wbije taki nowy gracz i od razu widzi 1 player na lokacji startowej max 30 w SW. A jeżeli wpisz .server info to już w ogóle pęknie ze śmiechu bo zobaczy max 500 online to się trochę pośmieje i pójdzie grać na inny na którym jest te 2000 online.
Windwalker jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-29-2009, 14:15   #16 (permalink)
Super Moderator
Rival

Domyślnie

Nigdzie w reklamie nie jest napisane o tysiącach osób wiec jak nie czytałeś tematu to się nie wypowiadaj... poza tym .server info pokazuje graczy w danym momencie na serwerze a nie ilość osob ktore w ciagu 24h przewina sie przez serwer.

Moze bys ty cos zrobil dla serwera skoro jestes taki genialny..
I ostrzegam znam twoje skłonnosci do offtopu.. kazdy twoj post powtarzajcy to samo w kólko i nie na temat bedzie dostawał ostrzezenie. Idz sobie gdzies indziej nabijac posty

stare 08-29-2009, 14:31   #17 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Siostra Zobacz post
Nigdzie w reklamie nie jest napisane o tysiącach osób wiec jak nie czytałeś tematu to się nie wypowiadaj... poza tym .server info pokazuje graczy w danym momencie na serwerze a nie ilość osob ktore w ciagu 24h przewina sie przez serwer.

Moze bys ty cos zrobil dla serwera skoro jestes taki genialny..
I ostrzegam znam twoje skłonnosci do offtopu.. kazdy twoj post powtarzajcy to samo w kólko i nie na temat bedzie dostawał ostrzezenie. Idz sobie gdzies indziej nabijac posty
Mówisz o altach na które wbijają 70 ? Można było od razu napisać że gra tyle playerów ile postaci jest stworzonych ogólnie to już by była totalna bzdura.

Mógł bym zrobić coś dla serwera ale po co ? od tego jest admin , moderatorzy , gmowie i cała reszta. Nie zamierzam im zabierać roboty. Reklama raczej wiele nie zmieni jeżeli podejście administratora serwera będzie dalej tak lekceważące.Za rządów Qrcia serwer był też ostro zaniedbany ale ludzie zostawali bo wiedzieli że Qrcio coś z tym robił , (nie robił sobie urlopów co 3 tygonie które trwały 3 tygodnie). Skoro jest się administratorem to trzeba się angażować choć trochę w serwer. także reklamować gdzie tylko się da.

Tamten post zacytowałem bo koleś napisał totalną bzdurę , oczywiste jest że tak szanowany portal internetowy jak Battlenet nie będzie reklamował ŻADNEGO prywatnego serwera , bo by sobie zepsuli reputację wśród większości użytkowników.

stare 08-29-2009, 14:42   #18 (permalink)
Super Moderator
Rival

Domyślnie

Nie karze ci sie tlumaczyc ze skomentowales tamten post bo mogles ta opinie wyrazic ale opinia o reklamie ktora dales byla nie na podstawie tematu bo w tej reklamie nie ma ani słowa o tysiacach graczy, wniosles do nowego tematu tresci reklamy jakie byly tworzone kiedy serwer ruszal. teraz keidy to wiesz mozesz edytowac pierwszy post bo zarzuciłeś mi kłamstwo którego tam nie ma.

stare 08-29-2009, 14:52   #19 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał Siostra Zobacz post
Nie karze ci sie tlumaczyc ze skomentowales tamten post bo mogles ta opinie wyrazic ale opinia o reklamie ktora dales byla nie na podstawie tematu bo w tej reklamie nie ma ani słowa o tysiacach graczy, wniosles do nowego tematu tresci reklamy jakie byly tworzone kiedy serwer ruszal. teraz keidy to wiesz mozesz edytowac pierwszy post bo zarzuciłeś mi kłamstwo którego tam nie ma.
chodziło mi bardziej o hasło reklamowe ze strony główne "Witaj na Avalonie ? Twój serwer WOW. Avalon to jeden z największych, prywatnych serwerów WOW. Każdego dnia gra tutaj kilka tys. osób. Dołącz do nas i graj z nami w World of Warcraft."

Strasznie zakłamane i taki player który się przekona że jest inaczej niż w haśle reklamowym bez namysłu pójdzie na inny serwer. Nie zarzucam ci że kłamiesz jednak koloryzowanie w niczym tu nie pomoże jak jakiś player przekona się jak na serwerze jest naprawdę.

PS: Fajnie się na shoutboxie żalicie a na raidy nie chodzę od dawna bo nie mam czasu , zresztą jak już wiele razy pisałem "nie będę płakał jak wy jak mój rat nie będzie 2000 , nie będę miał T5/T6 i innych bzdur bo dla mnie wow nie jest wszystkim" , jednak widzę że nolifów to dziwi bo nie mają innego życia prócz tego w wowie

stare 08-29-2009, 15:11   #20 (permalink)
Senior Member
Gladiator

DawidOko
Domyślnie

Winwalker zamknij sie już, bo tylko marudzisz i nikt nie ma zamiaru Cie wysłuchiwać ...

Każdego dnia gra tu po kilka tysięcy graczy , kto k*rwa powiedział , że na raz?
Ręce opadają , jak czyta sie takie posty jak Twój...
DawidOko jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania