![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
to zalezy co planujesz na 70 lvlu: heal/tank/dps
moim zdaniem najlepiej wziac mining + Jewelcrafting masz z tego trinket pod kazda profesje + bardzo dobry trinket do pvp gdy juz zdobedziesz duzo golda, wyskillujesz JC na max i zdobedziesz wszystkie fajniejsze recki to mozesz wymienic mining na Enchanting [tu zaznaczam wiaza sie z tym duze koszta] - taki zestaw czyli JC + ench jest wg mnie najlepszy jezeli chodzi o zarowno pvp, jak i pve :> |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
Podam Ci mozliwosci.
Jezeli chcesz byc retri i chodzic w pvp, ja bym wybral BS, pozniej sobie wybierzesz specializacje (Hammersmith, Swordsmith, Axesmith lub Armorsmith (ale armora nie polecam) Javelcrafting + mining - fajny trinket, tak jak mowi misza. i gemy mozesz robic Engineering + Mining - Mozesz zrobic fajny head + trinket (np. jakas bazuka) Alchemia + Herbalis - zrobisz sobie przydatne potki + moze jakis trinket. Polecam pod healera. Retri - wybierz BS Heal - ja bym alchemie wzial Tank - Engi chyba Wszystko mo |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Tak btw piszecie skrutami , Musze przyznac ze Jewelcrafting to fajna sprawa, nie musze wydawac grubej kasy na kolczyki itd itp. jeszcze zadaleko na mapie nie zaszledlem. Zobaczymy jak bedzie dalej.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
@Bobi
w tych linkach cos znajdziesz odnosnie paladyna, poczytaj sobie troszke mysle, ze znajdziesz tam wiele cennych dla ciebie informacji. PS cos slabo wertujesz:P |
||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|