![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#81 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Blesing of freeDom ma cd, a wind clip nie wiec nic ci to nie da, pozatym po stunie odrazu moge rzucic isignie wind clip, i viper sting, ktory z talentami "zjada" 1300 many na 50 lvl, czyli ok. 3/4 many paladyna z tym lvl, po drugie po aimed shocie bedziesz sie leczył o połowe mniej i isnieje, takze cos jak scater shot *jakbys zbyt blisko podszedłem i wiver sting, ktory daje 12s na wyleczenie sie i odalenie od ciebie. Jak ma sie dobrze talenty to po wind clipie na dodatek nie mozesz sie ruszac z miejsca przez 10s i next 3s masz jeszcze spowolnienie 60%. W chwilach krytycznych hunter włacza bufa, ktory zwieksza dodge i parry chance o 25%. W dodatku biegane o 8% mało da. Hunter od 18lvl moze wziasc buty, ktore przyspieszaja predkosc chodzenia i jeszcze dla lepszego efektu moze se enchanta dac na jeszcze szybsze chodzenie.
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Co nie zmienia faktu, ze po 1s stuna hunter wychodzi isignia, a ty masz minutowy (chyba, albo krotszz, ale i tak ch... da) cd na stuna, dostajesz wind clipa stoisz w miejscu i przez 13s sec patrzysz Jak ci spada hp i mana, a po 13s jak ci sie skonczy wind clip hunter przez ciebie przebiegnie i next 13s stoisz, a poniewaz nie masz czym spowolnic huntera, to możesz tylko patrzec.
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
A czy ty nie widzisz, ze pisze ze ten pierwszy stun moglby nie istniec, bo po 1s isignie urzyje, walne wind clipa i juz nie podejdziesz. Zreszta 60 hunter z epic bowem z pvp w mark crituje w warka bez shelda za 2,5k z aimed shota. Poza tym na 60 lvl wyciagnd huntem 7,5k hp. Wiec ten 2s stun ktory ci zostaje malo mi zrobi.
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
Do Rumola - pisze sie paladyn lub paladin (wersja angielska) a nie palladyn.
A co do walki z hunterami... to co piszesz Qyon niby sie zgadza, hunter szybszy itp. itd. Jednak na wysysanie many jest cleanse, na uspienia itd pal tez moze uzywac insygnii, blessa (jak juz ktos wyzej napisal) w buildzie holy leczy sie jednym healem (casta nie mozna przerwac) itp. itd. A jesli mowisz, ze przez te 5 sec troche Cie pala pobije, to jestes chyba w malym bledzie... 6 sec stun to 4 hity po ok 200 od melee plus 4x jakies 600 od holy, plus consetration (kolo 600 w 6 sec) plus holy shock za ok 1000 (kiedy puszcza stun) a na to wszystko hammer of justice ew. hammer of wrath... tak wiec jesli stun chwyci, raczej nie mozna nazwac obrazen malymi. Nie twierdze ofc, ze palkowi jest latwo z huntem ale odwrotnie tez napewno nie jest. |
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Junior Member
|
a ja mam pytanie. Bo nie moge sobie poradzic z rogue...mam paladyna 38 lvl i talenty w Retr (2H mace) i nie potrafie rozwalic rogue, ciagle mnie zatrzymuje i nie moge go zaatakowac...stun jest tylko przez 4 sec wiec wiele mu nie zrobie, chociaż pozbawiam go 50% hp ale to niewiele bo pozniej on wkracza do akcji..użuwania "Bańki" ktora absorbuje dmg też nie wiele daje bo rogue też ma podobny spell, wiec ktos z palladynow ma jakąś recepte na rogue
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|