![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#182 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
no wiec tak ludzie zdecydujcie sie bo wiadomo ze na retri pal najlepszy tak mowicie przynajmniej ale ja do tej pory nie wiem czy 2h bronie czy 1h+shield... nie opierajcie sie na zawiszy czy kims innym tylko na wlasnych doswiadczeniach z gra
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
"Powiem Ci ze już dosyć mam tego Slmszejdiego kurwa jego w dupę zapierdolona mac" -twoje komentarze ani nie są trafne ani śmieszne...
Edit: Bierz przykład z Pablusa on to potrafi rozwinąć temat na maxa :P Ostatnio edytowane przez Draydeth ; 01-17-2010 o 09:38 |
|
|
|
|
|
#188 (permalink) | ||||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Poscik pisany z dedykacja dla katmandu, znawcy wszelkich klas. Ktory twierdzi, ze przy bulidzie retri talent redoubt jest noobski itp itd i wogole nie jest przydatny. Jak to powiedzial: katmandu wywal redoubt daj w imp devotion aura:d lol
Cytat:
Poza tym, kto mowil, ze palek retri nie uzywa tarczy? Walka z rogalem tarcza sie nie raz przyda, warek wrzuci disarma, tarcza sie przyda. Poza tym faktycznie lepiej wladowac 5pkt w talent, ktory jest wogole nie uzywany (nie wiem, ktory retri biega z dev aura). Katmandu mam nadzieje, ze przeczytasz tego posta. Bo pieprzysz glupoty. Sorki za wzelkie bledy, ale godzina nie odpowiednia i stan tez, staralem sie poprawic to co znalazlem. |
||||
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|