![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#91 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam...
Chce zaczac przygode z wowem...i sciagam wersje od was... ta podana z 1 strony... Wszystko ladnie sie sciaga za 10 h bedzie ![]() O to w czerwonej ramce... jest tak na Downloaderze z Wowa i Wow TBC zrobilem Firewalla tak jak kazali... Zgodnie z opisem Kod:
http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21232 Ostatnio edytowane przez DeadWood ; 01-21-2010 o 10:35 |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Wczoraj podczas instalacji podstawki wow zacząłem ściągać tbc no i pisze mi full installer i 2gb mi ściąga. Dzisiaj włączam downloadera żeby mi sie dalej ściągało a tu mi ściąga slim installer 1.25gb. Czy ten slim installer będzie dobry? (i podkreślam full installer ściągałem jak jeszcze wow mi się instalował a nie był już na dysku)
|
|
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witajcie, WoW'owi WoW'ofile (
?)NA początku chciałem się serdecznie z Wami przywitać, jako że jest to mój początek "przygody" WoW. A więc tak. Mam kilka pytań... 1. Nie mogę mieć WoTLK, żeby grać na Avalonie? 2. Zainstalować trzeba tak: a. WoW (podstawka) b. (pathe) c. TBC CZY a. WoW (podstawka) b. TBC c. (pathe)? |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|