![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#201 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Chciałbym prosić o pomoc. Kiedy chcę ściągnąć pierwszy patch jest niby wszystko okey, ale po kilkunastu minutach pisze mi, że przekroczono czas połączenia. Niechce się już potem ściągać. Czy można ściągnąć te patche w podobny sposób jak główną wersję i dodatek
Korzystałem z linków na 1 stronie (tych doklejonych później). ![]() Sorry. Już sobie poradziłem :>= (szczęśliwy mors) Ostatnio edytowane przez sokolski21 ; 02-03-2010 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#203 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
mam problem. otóż ściągnąłem WOWa oraz dodatek TBC z linków na 1 stronie. usiłuję uruchomić patcha "WOW-2.4.0-enGB-patch" (również ściągniętego z linków na 1 stronie). niestety po kliknięciu folder zawiesza się tzn. nic w nim nie można kliknąć nie można cofnąć, w ogóle nic nie można zrobić. co powinienem z tym zrobić aby móc zagrać? czy to może być związane z tym że używam Visty?
już sobie poradziłem, sorry za zamieszanie. Ostatnio edytowane przez domin94 ; 02-05-2010 o 15:58 |
|
|
|
|
|
#206 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
witam, mam maly problem
Otóż, mam wowa i dodatek, wszystko gra, ale gdy wchodzę "Create Charakter" to nie mogę miec ani Draneczykow ani Blood Elfow, czy moze mi ktos pomoc ? oto screen: Imageshack - looolh.jpg
|
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
dzięki bardzo działa ;] Acha a mam jeszcze jedno pytanko
|