![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#22 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Taka informacja dla osób pobierających przez klienta Blizarda posiadających internet po niżej 1mg
lub gdy administrator ISP blokuje p2p by weszli w File -->Preference i odznaczyli Enable Peer-to-Peer ponieważ w innym wypadku klient łączy się z innym komputerami przez torrenta więdz transfer zostaje zmiejszony... można zobaczyć transfer i liczbę połączeń w Advanced -->Connection info normalnie powinno być przynajmniej 5 komputerów po odznaczeniu ma pozostać tylko 1 |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam! Posiadam niestety wolny internet i sciagniecie wowa z kilineta blizzard zajelo by mi ok 20h. Nie moge tyle czasu miec wlaczonego kompa. Stad moje pytanie czy jakos to moge podzielic to pobieranie zebym mogl np pobrac w 5h 500 mb wylaczyc kompa, wlaczyc i znow pobrac 500 mb?
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam ,mam problem z instalacją patcha 2.4.1 , gdy włączam plik do instalacji pojawia się okno z :
"Patch can't be applied because it is missing data for: "enGB". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage) " czym może być to spowodowane ? Co mam zrobić ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź !Z góry dziękuję ! pozdrawiam , Los Antonios! |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |||
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
Po prostu ściagasz ile chcesz np do 600mb później klikasz na Close , wyłączasz kompa . Później właczasz go znowu uruchamiasz Blizzard Downloader wybierasz gdzie ma się ściągać . np jeśli wcześniej ściągało ci się do D/DOWNLOAD to znowu wybierasz do D/Download i pobiera ci się od tych 600mb :P . Edit nr 1 Cytat:
EDIT nr 2 Czy coś się zmieniło ? Czy można wszystko robić tak jak jest w poradniku i WoW będzie działał ? Edit nr 3 Cytat:
Tak wogóle to mój pierwszy post . Witam wszystkich . Ostatnio edytowane przez Aragornpl21 ; 07-01-2009 o 13:34 |
|||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Chciałem też pograć Draeneidem, ale mam inną możliwość, Draenei :< Ale mimo wszystko, sposób, który podał Pan wyżej powinien Ci pomóc. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam, miałem już przyjemność grać kiedyś na waszym serwie i bardzo cieszył bym się z możliwości ponownej gry razem z wami, ALE...
pobrałem wersję WoW (podstawową) w V. 1.1.2.4125 (aby zainstalować TBC potrzebna jest wersja 2.0.0, tak więc ściągałem przeróżne patche aby dokonać aktualizacji do 2.0.0 ALE... znalazłem uniwersalny patch 1.x.x do 2.0.0 lecz piesze mi ze mam starsza wersje niż 1.12.0.5595 tak więc, nie wiem jak wy ale ja sie już zgubiłem. dawałem już auto patcha podczas próby logowania w grze to zaktualizowało mi do 3.3.0 , a potzebujemy przeciez TBC w wersji 2.4.0 nie mam patchy do wersji podtawowej aby uaktualnić ją do 2.4.0 jeżeli ktoś to ogarnia to BŁAGAM POMOCY !
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|