![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#31 (permalink) | |||
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
Po prostu ściagasz ile chcesz np do 600mb później klikasz na Close , wyłączasz kompa . Później właczasz go znowu uruchamiasz Blizzard Downloader wybierasz gdzie ma się ściągać . np jeśli wcześniej ściągało ci się do D/DOWNLOAD to znowu wybierasz do D/Download i pobiera ci się od tych 600mb :P . Edit nr 1 Cytat:
EDIT nr 2 Czy coś się zmieniło ? Czy można wszystko robić tak jak jest w poradniku i WoW będzie działał ? Edit nr 3 Cytat:
Tak wogóle to mój pierwszy post . Witam wszystkich . Ostatnio edytowane przez Aragornpl21 ; 07-01-2009 o 14:34 |
|||
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | ||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
@up, 2up
Oczywiście, że można mieć zwierzaka. NIkt by nie grał hunterem bez peta, a w ogóle życzę powodzenia expić hunta bez peta a przywołanie . Tak pomyślałem, że pewnie chodzi Ci o to, że nie wiesz skąd wziąć tego skilla. Otóż na 10lvlu robisz chain q u trenera klasowego (Hunter Trainer), q polega na przejęciu wyznaczonych 3 bestii. Po wykonaniu dostajesz spell. Nazywać i porzucać peta można po kliknięciu w jego okienko prawym przyciskiem myszy. Można miec 1 peta przy sobie i 2 u stable mastera. Ostatnio edytowane przez crumb ; 07-02-2009 o 14:48 |
||
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Moderator
Challenger
![]() |
Ja jeszcze dodam ze musisz sprawdzić sobie czym się dany pet jakiego sobie wybierzesz żywi ;p Trzeba go karmić go tak, żeby jego pasek zadowolenia xD był zielony. Mi moje pierwsze 3 zwierzaki uciekły zanim się o tym dowiedziałam xD xD
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |||
|
Guest
|
Proponowałbym dodać mirror:
Bardzo szybki transfer. Przed ograniczeniem mi łącza przez dostawcę te 3 pliki ściągałem z prędkością 7 MB/s |
|||
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Chciałem też pograć Draeneidem, ale mam inną możliwość, Draenei :< Ale mimo wszystko, sposób, który podał Pan wyżej powinien Ci pomóc. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|