![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Junior Admin
Gladiator
|
![]() Już kolejny raz w tym tygodniu jest nam bardzo miło ze względu, że możemy przekazać do Waszego użytku kolejną nowość na serwerze Avalon. Zapowiadany już spory czas temu Avalon Store doczekał się realizacji wraz z obsługą SMS co na pewno ucieszy naszych młodszych użytkowników, którym niestety często nie po drodze na poczte ; ) Avalon Store dostępny jest w panelu gracza: Wystarczy, że doładujecie swoje wirtualne konto (punktami Avalon coin) i będziecie mogli wykupić abonament na wybrany przez siebie dodatek. Zapewne wielu z Was stwierdzi, że ceny za wysokie lub też abonament (1 miesiąc) są pomysłem błędnym. Już spieszę z wyjaśnieniem. Abonament czyli okres posiadania danego itemu został wprowadzony w celu uniknięcia spopularyzowania itemów dostępnych w Avalon Store. Chcemy by osoby dotujący w okresie 1-3 miesięcy faktycznie się wyróżniały i mogły jednocześnie wybrać inny przedmiot gdy dany im się znudzi. Oczywiście wykupienie itemu na 1 miesiąc nie zobowiązuje do wykupienia go ponownie. Dodatkowo Wasze punkty Avalon Coin nie zostają zerowane (nie przepadają). Nie wymagamy jednorazowej wpłaty aby otrzymać dany przedmiot. W ten sposób możecie co miesiąc wpłacać np. po 5zł i uzbierać w ten sposób na upragnionego mounta. Mamy również kolejny atut dla Was, co prawda zostanie on wprowadzony na dniach dopiero jednak na pewno pomoże w zebraniu środków na wymarzony dodatek. Po wykonaniu chain questów odblokujecie możliwość wykonywania questu daily, dzięki któremu będziecie mogli również wspomóc zasilenie wirtualnego konta punktami Avalon Coin. Czyli codziennie grając, wykonując jeden quest na który poświęcicie troszkę czasu zostanie Wam wręczona nagroda w postaci Avalon Coin. Wirtualne konto można doładować za pomocą sms lub przelewów. SMS dostępne są w trzech cenach 3, 6 oraz 9zł (netto) i po otrzymaniu kodu wpisujecie go na stronę i automatycznie Wasze konto zostaje doładowane. W przypadku przelewu dodanie środków do Waszego konta odbywa się manualnie po zaksięgowaniu wpłaty. Warto też dodać, że jakiekolwiek próby oszukania systemu i zdobycia itemów za darmo skończą się banem z automatu. Mała legenda: - brak środków na koncie by zakupić dany item - symbol Avalon Coinsms za 3zł = 2ac sms za 6zł = 4ac sms za 9zł = 7ac W przypadku przelewów bankowych: 1zł = 1ac W przypadku paypal bez użycia karty 1zł = 1ac W przypadku paypal płatność kartą jest opłata w wysokości: 3,4% + 1,35 PLN i reszta w stosunku 1zł = 1ac Sukcesywnie dodawane będą kolejne itemy. Zgłoszenia itemów można pisać na forum. Zapraszamy do zakupów
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Pierwsze zażalenie: Rozumiem możliwość kupienia szczególnie wyglądających mountów, ale tych które rzeczywiście dają coś więcej, np. feniksa i netherdrake z aren, które mają 310% speeda?
Mimo wszystko, fajnie to wygląda. Jeszcze tylko gdzie tego chaina można znaleźć :P |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
A ja mam takie pytanie: wpłaciłem całkiem niedawno trochę pieniędzy, wpisałem w tytule przelewu mój login do konta. Wszedłem teraz do tego Sklepiku i nie mam Avalon Coinów. To dopiero od teraz się będzie naliczać? Czy trzeba jeszcze trochę poczekać?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| avalon, dotacje, sklepik, store |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|