![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
Challenger
![]() |
KONKURS ROZWIAZANY
![]() Gratulacje dla Drakemor - Zwycięski banner: ![]() -Zwycięski button: ![]() Prosze autora o kontakt PW z nickiem postaci na która ma być wysłany mount oraz wybrany tabard. Wiem, ze Drakemor chcial zrezygnowac z konkursu, ale ze powód rezygnacji był posrednio z mojej winy (brak dostepu do komputera), proszę o potwierdzenie w ciągu 7 dni decyzji o rezygnacji, po uwzglednieniu moich przeprosin i wytlumaczeniu zaistnialej sytuacji ( w temacie o konkursie). Ostatnio edytowane przez Siostra ; 01-10-2010 o 01:08 |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Witam
No to Slim mnie zapowiedział (thx xP), więc się krótko wypowiem na ten temat. Gratuluję zwycięzcy tego konkursu. Zwycięski banner jest ładny i fajny, a zwycięski button jest fajny i ładny oraz pięknie reklamuje nasz serwer. Widać, że autor włożył w niego dużo trudu i poświęcił sporo czasu. Natomiast niektórzy forumowicze jak zwykle przedstawili w tym temacie swoją cholerną zazdrość do wszystkiego co mają/dostają/dostaną inni. I te marudzenie&narzekanie na coś co jest bardzo dobre, ale wg nich powinno być lepsze tj. nasz serwer - Avalon. Jak wam nie pasuje Avalon to se idźcie na globca, a jak nie lubicie płacić blizzowi daniny to sobie idźcie na jakieś uber privy typu "H........d", "N...s", "S.....l", "T...... .. .....s", "S......l" itd. albo wybierzcie sobie prywatny serwer z tych zagranicznych, bo podobno są najlepsze, czyli coś dla was. Z tymi permami to przesadzacie, połowa z was nie wie za jakie pierdoły potrafią nałożyć bana czy też perma na IP na serwerach z grami multiplayer typu fps, Avalon w porównaniu z tymi serwami to owieczka. Bez dyscypliny jest burdel, nie ma czegoś pośrodku. Avalon rlz! - Najstarszy polski serwer - to o czymś świadczy, że jeszcze się trzyma tutaj 500online+ a przy przeprowadzce na wotlk przyjdą nowi gracze oraz zostaną starzy i o ile wszystko się powiedzie z naprawą bugów w wotlk, to nasz Avek będzie miał nie 500online+ tylko 1k online+, tutaj trzeba myśleć optymistycznie, bo takie myślenie w tym przypadku nie zaszkodzi. Pozdrawiam Edit: PS Teraz wypadałoby ogłosić jakiś konkurs na video-reklamę serwera lub nową szatę graficzną strony głównej naszego serwera, bo nie wiem dlaczego ta zrobiona przez użytkownika DawidOko nie przeszła, a szkoda ;\ Ostatnio edytowane przez Pablus ; 01-11-2010 o 01:08 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Cytat:
Mam szczerą nadzieje że sytuacja avka się poprawi ale trzeba naprawdę dużo pracy włożyć w serwer.a |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|