![]() |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#51 (permalink) |
|
Senior Member
Duelist
![]() |
1. Walczyłeś? Chętnie bym zobaczył twoją postać na armory itp.
2. Obecny DBM nie działa nawet na dreamwalkera czy sindragose, nie wiem jak kiedyś było ale myślę że mogło być podobnie 3. Jakiś kamień na mapie... no fajnie, dzięki temu 'jakiemuś kamieniowi' valkyria zrzuca mnie na niego zamiast w przepaść. Łiii, mogę dalej patrzeć się na hp bossa oraz olać jeden typ addów. Nie gadaj tutaj że tego nie zauważyli. Chyba że poszli na spontana i przypadkiem im się ubiło LK, bez żadnej konsultacji z grupą co 10man ubiła. Bo ta grupa z pewnością im powiedziała "dobra chłopaki, tutaj co 30% ucieka się na taką platformę co będzie stała 60 sek, a potem ona się rozpada i jej nie będzie do następnego przejścia między fazami" |
|
|
|
|
|
#52 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Głupoty M4rcin gadasz. Mieli kilka prób na tym bossie, zabili go wcześniej w 10 manie, więc NIE MA OPCJI żeby nie zauważyli że cos jest nie tak. Poza tym sami sie do tego przyznali, myśląć, że ujdzie im na sucho. Gdyby byli uczciwi, to z miejsca pusciliby ticketa, ze cos jest nie tak. Poza tym - GM oglądał ich walke, zreszta jak wiekszosc first killi endbossów na danym serwerze. Nie ma co ich bronić - zbugowali i ponieśli karę. Wydaje mi się, że namiętnie chcieli odbudować swoją reputację i prestiż biegnąc na ślepo po world firsta. Wyszło na odwrót.
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|