Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow

Stan konta:
Strona Główna Forum IRC Telefony Dyskusje Gry Rejestracja Avalon Store Panel Gracza Armory Jak zacząć
Wróć   Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow > World of Warcraft > Newbie Zone

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
21-04-09, 08:35

Na początek sprawdź to:

stare 02-20-2010, 22:20   #11 (permalink)
Senior Member
Gladiator

Struś is an unknown quantity at this point
Domyślnie

Cytat:
Napisał Windwalker Zobacz post
Jest droższy może o 2 złote , kurde normalnie majątek, taka burżuazja te 2 złote dołożyć zamiast czekać na prepaida z allegro z niecierpliwością i myśleć czy cię koleś nie oszukał to masz pewniaka ze sklepu..
Prepaidów nie kupuje się na allegro, prepaidy się kupuje na np. keye.pl jak podał kolega. Zaoszczędzasz sporo kasy, a nie czekasz nawet sekundy (mi wiadomość na GG przyszła dokładnie z chwilą wysłania przelewu). No ale jak się chce mieć pudełeczko to trzeba przepłacać :P
Struś jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-20-2010, 22:47   #12 (permalink)
Member
Challenger

Yodla is an unknown quantity at this point
Domyślnie

Cytat:
A z tym piwem to nie przesadzaj , bo jak nie zaoszczędzisz na nie to:

Nie będzie od ciebie waliło jak od żula po jego wypiciu
Nie uzależnisz się (o ile już się nie uzależniłeś) i zostaniesz dzieckiem marginesu społecznego

Jak ci pewnie dobrze wiadomo alkohol jest od 18 lat nie od 12 więc chyba ci kupi pan Henio z pod dworca a jak ty się jednym piwem upijesz to pewnie w domu bęcki dostaniesz.
A za 2 złote możesz kupić sobie co najwyżej "Leżajsk" ,"Atoma" ,"Vip'a" ,"Złotego Kura" lub "Koronę" więc jeżeli to są dla ciebie trunki z górnej półki to gratuluję.

Więc przemyśl dobrze to co napisałem i kasę zaoszczędzoną wydaj na coś innego.
... i zyj w czystosci az do slubu.

koles skad Ty sie wziales?;>
Yodla jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-20-2010, 23:12   #13 (permalink)
Senior Member
Challenger

Windwalker is on a distinguished road
Domyślnie

Cytat:
Napisał Yodla Zobacz post
... i zyj w czystosci az do slubu.

koles skad Ty sie wziales?;>
Po pierwsze robisz offtop , po drugie twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu także udowadniasz tylko jak głupi jesteś pisząc w ten sposób , po trzecie zapoznaj się z regulaminem forum (z 5x to może coś dotrze), po czwarte nie mogę wytrzymać ze śmiechu jak jakiś 12 latek czy nawet 15 latek pisze , kupię taniej prepaida to będzie na browar (czasami też dopisują "zioło" "fajki") normalnie śmiech na sali a później w gazecie czytam takie artykuły jak "znalezniono pijanego 12 latka pod blokiem był pod wpływem alkoholu , zauważyła go sąsiadka i zadzwoniła na policję. Policja znalazła na miejscu 2 puste puszki po piwie" (To jest autentyk tyle że to było napisane w lokalnym tygodniku).

Cytat:
Napisał Struś
Prepaidów nie kupuje się na allegro, prepaidy się kupuje na np. keye.pl jak podał kolega. Zaoszczędzasz sporo kasy, a nie czekasz nawet sekundy (mi wiadomość na GG przyszła dokładnie z chwilą wysłania przelewu). No ale jak się chce mieć pudełeczko to trzeba przepłacać :P
Tak ale jeżeli ktoś chce dać w prezencie takiego pre-paida to wtedy opcja z pudełeczkiem jest bardziej odpowiednia zresztą nieważne , napisałem to tylko po to żeby nie było że offtopuję dokładnie w tym poście który teraz napisałem =D.
Windwalker jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-21-2010, 00:35   #14 (permalink)
Senior Member
Challenger

maties is on a distinguished road
Domyślnie

Cytat:
po czwarte nie mogę wytrzymać ze śmiechu jak jakiś 12 latek czy nawet 15 latek pisze , kupię taniej prepaida to będzie na browar
Że co? Czy ja piszę tak?
Cytat:
tYlKo z tEgO Co mI FfIaDoMo tO Ff eMpIq jEsT DrOżShY Niż Ff tAkIm sKlEpIe iNtErNeToFfYm. ZaOsHcZęDzOną KaSę zAfFsHe mOżNa fFyDać Na pIfFo.
Człowiek to nie może nawet sobie pożartować, bo zaraz jest kojarzony z 12 latkiem. Pewnie jak trafiasz na nonsensopedie to uważasz to chyba za wiarygodne źródło informacji.

Swoją drogą offtopic się tu szerzy.

W sumie głupio dostać jako prezent taką kartkę z kodem. Kod się zużyje, a kartka do wyrzucenia, a no właśnie i jak tu wyrzucić prezent?
maties jest teraz aktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-21-2010, 14:21   #15 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał maties Zobacz post
Że co? Czy ja piszę tak?

Człowiek to nie może nawet sobie pożartować, bo zaraz jest kojarzony z 12 latkiem. Pewnie jak trafiasz na nonsensopedie to uważasz to chyba za wiarygodne źródło informacji.

Swoją drogą offtopic się tu szerzy.

W sumie głupio dostać jako prezent taką kartkę z kodem. Kod się zużyje, a kartka do wyrzucenia, a no właśnie i jak tu wyrzucić prezent?
A czy ja napisałem że to konkretnie ty jesteś tym 12 latkiem ? nie , więc nie wiem o co się tak oburzasz (może rzeczywiście nim jesteś i tak się właśnie poczułeś ?). Nonsensopedi nie uważam za wiarygodne źródło informacji bo niby czemu miał bym je za takie uważać ? (nie wiem po czym ty wnioskujesz że jest inaczej).

Są ludzie i ludziska , komuś może się bardziej spodobać taka kartka na 30 dni niż słonik porcelanowy czy coś tam innego.

Pewnie dostanę warna za ten offtop ale co poradzić (nie pierwszy i nie ostatni).

stare 02-21-2010, 20:17   #16 (permalink)
Senior Member
Challenger

maties is on a distinguished road
Domyślnie

Cytat:
A czy ja napisałem że to konkretnie ty jesteś tym 12 latkiem ? nie , więc nie wiem o co się tak oburzasz (może rzeczywiście nim jesteś i tak się właśnie poczułeś ?)
To proste wnioskuje po zdaniu:
Cytat:
Napisał Windwalker
po czwarte nie mogę wytrzymać ze śmiechu jak jakiś 12 latek czy nawet 15 latek pisze , kupię taniej prepaida to będzie na browar
A więc widocznie się czepiasz postów, gdzie jest mowa, że jak będzie taniej na prepaida to będzie na browar. I otóż w temacie jest bardzo pasujący post do tego opisu:
Cytat:
Napisał Maties
Tylko z tego co mi wiadomo to w empiku jest droższy niż w takim sklepie internetowym. Zaoszczędzoną kasę zawsze można wydać na piwo.
Jakbyś nie zauważył to ja jestem autorem tego posta właśnie o takiej samej tematyce o której wspominałeś, że to niby właśnie mają 12 latkowie czy 15 latkowie piszą, więc widocznie uważasz, że mam właśnie mniej więcej tyle lat.

Cytat:
Napisał Windwalker
Nonsensopedi nie uważam za wiarygodne źródło informacji bo niby czemu miał bym je za takie uważać ? (nie wiem po czym ty wnioskujesz że jest inaczej).
To proste do bólu. Nabijam się z twoich postów w tym temacie. Zresztą to najpierw ty zacząłeś nabijać się ze mnie treścią:

Cytat:
Napisał Windwalker
A z tym piwem to nie przesadzaj , bo jak nie zaoszczędzisz na nie to:

Nie będzie od ciebie waliło jak od żula po jego wypiciu
Nie uzależnisz się (o ile już się nie uzależniłeś) i zostaniesz dzieckiem marginesu społecznego
I tak oto w taki sposób robimy wielki offtop w tym temacie i gadamy o zupełnych bzdurach, które tak naprawdę nikogo nie obchodzą. Tak, więc czas kończyć temat i na następnego twojego posta(o ile się pojawi) nie będę już odpowiadał w tym temacie, a co najwyżej na PW jak zajdzie taka potrzeba.
maties jest teraz aktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 02-21-2010, 21:02   #17 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał maties Zobacz post
To proste wnioskuje po zdaniu:

A więc widocznie się czepiasz postów, gdzie jest mowa, że jak będzie taniej na prepaida to będzie na browar. I otóż w temacie jest bardzo pasujący post do tego opisu:

Jakbyś nie zauważył to ja jestem autorem tego posta właśnie o takiej samej tematyce o której wspominałeś, że to niby właśnie mają 12 latkowie czy 15 latkowie piszą, więc widocznie uważasz, że mam właśnie mniej więcej tyle lat.

To proste do bólu. Nabijam się z twoich postów w tym temacie. Zresztą to najpierw ty zacząłeś nabijać się ze mnie treścią:

I tak oto w taki sposób robimy wielki offtop w tym temacie i gadamy o zupełnych bzdurach, które tak naprawdę nikogo nie obchodzą. Tak, więc czas kończyć temat i na następnego twojego posta(o ile się pojawi) nie będę już odpowiadał w tym temacie, a co najwyżej na PW jak zajdzie taka potrzeba.
Rzeczywiście zrobił się niezły offtop , ale nie ma się co emocjonować. Czego bym nie napisał każdy może powiedzieć że pisałem właśnie o nim co jest przykre bo tak jak by sam godzi się z tym porównaniem (może po prostu się tak czuje lub idealnie pasuje do takiego porównania).

Tyle na ten temat. I tak ktoś go nieźle odświeżył.
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania