![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
Gladiator
![]() |
Prepaidów nie kupuje się na allegro, prepaidy się kupuje na np. keye.pl jak podał kolega. Zaoszczędzasz sporo kasy, a nie czekasz nawet sekundy (mi wiadomość na GG przyszła dokładnie z chwilą wysłania przelewu). No ale jak się chce mieć pudełeczko to trzeba przepłacać :P
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Member
Challenger
![]() |
Cytat:
koles skad Ty sie wziales?;> |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Po pierwsze robisz offtop , po drugie twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu także udowadniasz tylko jak głupi jesteś pisząc w ten sposób , po trzecie zapoznaj się z regulaminem forum (z 5x to może coś dotrze), po czwarte nie mogę wytrzymać ze śmiechu jak jakiś 12 latek czy nawet 15 latek pisze , kupię taniej prepaida to będzie na browar (czasami też dopisują "zioło" "fajki") normalnie śmiech na sali a później w gazecie czytam takie artykuły jak "znalezniono pijanego 12 latka pod blokiem był pod wpływem alkoholu , zauważyła go sąsiadka i zadzwoniła na policję. Policja znalazła na miejscu 2 puste puszki po piwie" (To jest autentyk tyle że to było napisane w lokalnym tygodniku).
Cytat:
zresztą nieważne , napisałem to tylko po to żeby nie było że offtopuję dokładnie w tym poście który teraz napisałem =D.
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą offtopic się tu szerzy. W sumie głupio dostać jako prezent taką kartkę z kodem. Kod się zużyje, a kartka do wyrzucenia, a no właśnie i jak tu wyrzucić prezent? |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Są ludzie i ludziska , komuś może się bardziej spodobać taka kartka na 30 dni niż słonik porcelanowy czy coś tam innego. Pewnie dostanę warna za ten offtop ale co poradzić (nie pierwszy i nie ostatni). |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |||||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat: