![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#11 (permalink) | ||||
|
Junior Member
|
pieprzycie dwa po trzy(no nie wszyscy) a odpowiedź jest prosta: Jame's Leveling Guide
Guide przymierza jest od lvl 30 więc autor(lub autorka nie wiem jaka to płeć :P) uważa chyba że łatwo dobić ten 30 lvl więc olewa pierwsze 30 jak wam zależy to macie inne guide dla alliance miedzy innymi takie od 1-12 etc. Sam nie grałem ally więc nie wiem czemu tak Horda(my się ally nie boimy!) ma guide od 21 lvl w górę a te 20 lvl to banał wystarczy robić questy crossroads+ratchet można jeszcze u UD w seplechuler czy jakś tak(jak sie wysiada z zapa to jest drogowskaz) i basta! ale inne guide też są Od siebie dodam że expienie z guide jest liniowe ale skuteczne i szybkie jeśli chcecie szybko sie wylevelować. Chociaż wtedy nie ma się tej zatysfakcji. kurwa pisze to drugi raz bo przedtem mnie wylogowało
|
||||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
|
Te guide'y są śmieszne w porównaniu do guidów Joany i Braiana Kopp'a :F
Te są chyba jedynymi kompletnymi i w pełni działającymi. Ponadto Joana's Guide, jest poparty prawdziwymi dowodami w postaci filmó, jak grindować, jak robić questy etc. Więc te twoje, są śmieszne w porównaniu do tamtych. @Michufuego napisał jak najlepiej lvlować hordą, a kompletnego guide nie może zamieścić nikt, bo te poradniki są licencjonowane. Brian i Joana, robią na nich niezłą kasę, ale trzeba przyznać, że ich guide'y naprawdę działają i nie ma w tym żadnego oszustwa. EDIT od razu mówie, że nie wysyłam tych poradników nikomu, nie pisać mi kurde na gg, żebym wam wysłał ;s |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Junior Member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
Junior Member
|
Cytat:
Cytat:
EDIT// Udalo mi sie znalezc nowa wersje poradnika Dysponuje linkiem, ktorego moge udostepnic zainteresowanym na PM. |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam a to mój mały poradnik jeśli gramy człowiekiem
od 1 - 10 walimy obok narodzin elwen fortes czy jakoś tak od 10 - 20 walimy w westland od 20 - 30 walimy w duskwood od 30 - 50 walimy w strenget vale tylko walimy tam w głębi od 50 - 60 dedwin pass to wszystko |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
nie! leveluje sie robiąc questy lub grindujac (zabijajac moby jak opętany--nudna sprawa^^)
tu masz podzielone kraine według lvl na jakim powinienes tam isc aby miec szanse przezyc, zbierac zadania i grindować |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|