![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Mam dosc grania z tymi imbecylami. Nie umieja normalnie to nie bede juz przymykal oczu. Tak dzieje sie za kazdym razem gdy z nimi gramy. Ronax za kazdym razem gdy zabijemy peta i przyzwie go feldoomem chowa go na "stay" w kolumnie i zostawia. Robi tak, poniewaz zabijamy peta zeby zmiekczyc te gowno. Sorry ale taka prawda. BEM, Nagrand, Ruins. Wszedzie potrafi... to juz skill. gz
Ban ban ban! Dowody z jednej walki. Wczesniej nie robilem ss. Oby scierwo to zobaczylo i juz tak nie robilo. Bo jak sie powtorzy to obiecuje zaktualizowac temat. Ostatnio edytowane przez Eviltapion ; 03-14-2010 o 13:46 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Ravven co ty glupoty mowisz.
Wiem ze ten pet idzie do Lubo wiec nie wciskaj mi tu kitow i Lubo sam go trzyma w lose .... Wiem ze sie zgraliscie i ze nie ogarniasz druta to nie moja juz wina. A pozatym pet Ronaxa jest na 2 hity z shatar combo od frost maga. A na Arena Turnaments testowalem to i pet locka nie jest do zabicia dla casterow. Wiec najpierw pisz posty na temat naprawienia buggow takich jak pety w los, frost nova peta na kazda odleglosc, war SS, reisty na fear, i peta resi. Tyle mam do powiedzenia. |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Wiedzialem, ze tak bedzie i zaluje niezmiernie, ze nie mam ss z poprzednich walk z wami. Na nagrand biegacie na srodku, pet w kolumnie a Lubombo za kolumna na 2 koncu areny. No coz, pewnie tez kogos gonil ale co tam. A Twoje testy mnie tyle interesuja co zeszloroczny snieg. Poczytaj sobie o spell penetration i wroc. Zreszta obyscie sie wykazali skillem na kolejnym spotkaniu
Edit: Jak dokladnie obejrzysz wszytkie 3 ss i sprawdzisz gdzie na kazdym z nich jest Lubombo, to mimo dobrych checi nie da sie powiedziec, ze pet go goni... Ostatnio edytowane przez *Ravven* ; 03-13-2010 o 23:28 |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
nom potwierdzam to staly trick
lock jest daleko widac na minimapce a pet schowany bardzo dokladnie o to screen http://img502.imageshack.us/img502/5...0610180534.jpg tak wiem tez sredni screen ale porobie lepsze bo tak jest co walka
Ostatnio edytowane przez Troublemaker ; 03-14-2010 o 00:26 |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Troche nie rozumiem. Pet dla affi lock to taka maszynka do trzymania combatu i daje 2 dodatkowe spelle lockowi. Pet w losie nie rzuca spelli no i stojac w miejscu nie trzyma tez combatu wiec nie wiem. Jak dla mnie każdy affi lock mógł by wrzucać peta w los i trzymać go tam przez całą walkę, nie trzeba marnować many na jego ubicie.
Oczywiście SL to inna bajka. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Moze sa bugerami ale nie az takimi idotami. Jak tylko hp jednego z nich spada ponizej 50% pet blyskawicznie zdejmuje poly z preya i zaczyna sie spam fearem. Nie mowie juz o spell locku. To jest specjalne bugowanie i nikogo nie obchodzi to czy to im sie przydaje czy nie. Swoja droga gdyby nie mieli z tego profitu to by tego nie robili. Koniec.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Junior Admin
Challenger
|
*Ravven*, jak napisałeś w pierwszym poście - to trochę mało jak na razie, aktualizuj temat spokojnie. Im więcej SS tym większa szansa, że ktoś się tym zainteresuje...
Jednocześnie proszę - rozumiem, że jesteś zły, ale mógłbyś się chyba bez wyzwisk w pierwszym poście obyć? :P Ostatnio edytowane przez Eviltapion ; 03-14-2010 o 13:39 Powód: Posty usunięte, początkowa wypowiedź niepotrzebna. |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Kezzz mozna. Ok na drugi raz bedzie bardziej cenzuralnie choc mniej odpowiednio ;p A czy ss od Troublemakera sie nie liczy? Przeciez to juz 2 dowody.
Ostatnio edytowane przez Eviltapion ; 03-14-2010 o 13:39 Powód: Posty usunięte, początkowa wypowiedź niepotrzebna. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
Ravven nie wiem już sam co ci odpisać.
Na dobra sprawę i bez psa przegracie, ale jakie to dla ciebie pocieszenie żadne Jeżeli piszesz że pies jest w textach prawie cała walkę tym samym potwierdzasz moją tezę. Pies jest w texturach racja nie będę się kłócił. Błędem gry emu czego dokładnie to ci nie powiem, jest brak Resistance bez tego pies to worek do bicia. Tak być nie powinno zapewniam, ponieważ przykładowo taki pros jak ty, myśli że skoro felhunt jest na 2 szczały dla maga, a na 5 dla druta to tak ma być Idz chłopie na AT weź swojego lubo zagraj na lock&disco bądz też lock&drut i ubij im psa. Przekonasz się na pierwszym lepszym teamie z tych dwóch które wymieniłem jaki jesteś maluczki i omylny w swoim dociekaniu prawdy. Avalon nie dość że daje tobie i wszystkim cast'erom przewagę nad felhuntem to jeszcze bezczelnie domagasz się tego przywileju. Ale co my możemy Ja mogę ponarzekać bo i tak nic si nie zmieni w tej sprawie, ty powyzywać i popłakać jaki jesteś skrzywdzony przez los .No i jak na ironie brak losu haha. Jak ktoś taki jak ja może pokonywać w każdej walce kogoś takiego jak ty klękajcie narody niedorzeczne. Mimo to prawda leży po miedzy nami.-PRAWIDŁOWO- Pies + działające Magic Resistance + 2xt5 + raz na 2 min heal i możesz pogłaskać pieska razem z lubo. -NIE PRAWIDŁOWO- W chwili obecnej brak Magic Resistance fory dla cast'erów łatwy cel = wielkie roszczenia o sprawiedliwość w końcu ci się należy jakże by inaczej Avalon to Avalon :} .Jakie ty masz mieć pojęcie że pies w textach dla affi locka jest bezużyteczny, a korzyść z niego = 0 . Jeśli bym grał w sl/sl to owszem perfidnie wsadzić psa w los bo ma się z tego bezpośrednie spore korzyści. W affi pies w losię to tylko ikonka na ekranie . Pozdrawiam PS.1 Współczuje ,trzymam kciuki, jestem w tobą w walce o równe prawa na naszym co by nie powiedzieć prywatnym serwie . PS.2 O "Ban ban ban!" poproś rodziców w moim imieniu na mleko dla ciebie ,bo pijesz i pijesz ,a wielki nie jesteś i nie będziesz, nawet jak jeszcze bardziej w to uwierzysz. |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|