![]() |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Senior Member
Rival
![]() |
tadam proszę otwierać w odpowiedniej kolejności :> (wymagane konto ale nie na NASZEJ KLASIE tylko na NK
![]() )1 demot: 2 profil do nk: 3 jej zdjęcie na profilu koleżanki: zdjęcia oraz profil ze względu na cała sytuację mogą niedługo wygasnąć, ale to nic mam screeny O>O edit dla niekumatych zwróćcie uwagę na komentarze/śledzia aaa i jak coś to może nie być ona, teraz jest temat o jej żałosnym komentarzu oraz o żałosnych komentarzach na jej profilu, jak okaże się że to fejk to temat jest o tych co komentowali tylko edit a tutaj wątek na forum jej klasy O.o edit Profil tego użytkownika został usunięty. szkoda miała 800 znajomych ! no ale reszta linków dalej działa, dodam że ten śledzik zdobył 7k wyświetleń w 30min ~? coś takiego edit ss z jej profili przed usunięciem Kod:
http://i47.tinypic.com/2s6mq9j.jpg Ostatnio edytowane przez Imekxus ; 07-06-2010 o 21:17 |
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Member
Challenger
![]() |
A tak czekałem jak się sytuacja rozwinie ale czytając komentarze na demotach wiedziałem, że coś ciekawego się szykuje. I standardowo wszystko zakończone kasacją konta
![]() Skoro tak startował do niej to chyba znaczy, że mieszkają niedaleko siebie. Zaraz wpadną dresy od niej do autora demota |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|