![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#177 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam!
Mam Pytanie Chodzi mi o Czary. Usłyszałem od kolegi, ze pet może przejmowac czary od innych potworow za pomoca beast lore, ale ja w ogole tego nie rozumiem nie trawie tego moze ktos mi to wytlumaczyc od a do z ocb z tymi czarami... Z góry dziekuje ;p |
|
|
|
|
|
#178 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Tak niestety nie można. By nauczyć swojego podopiecznego danej umiejętności (nie zapominaj o tym, że dane rasy zwierzaków mogą używać przyporządkowanych im umiejętności, np. Coyote nie może używać Trucizny, czy Scorpion nie potrafi używać Prowl). Aby nauczyć swojego kompana umiejętności, której nie zna od początku, należy wsadzić go do Stable/Stajni (u Stablemastera/Stajennego, zwykle przy wejściu do Inn/Karczmy), wtem złapać zwierzaka, który po złapaniu będzie miał tą umiejętność (polecam wowhead.com, poszukuj umiejętności z największą Rangą/Rank). Po złapaniu ogólnie trzeba użyć tej umiejętności zwierzaczkiem, aż pojawi się informacja, że nauczyłeś się danej umiejętności. Wtem wyciągasz swojego zwierzaczka ze Stable/Stajni, klikasz Tresuj Zwierzaka/Train Pet i uczysz swojego zwierzaka upragnionej przez Ciebie umiejętności (polecam mieć w zanadrzu jakieś Punkty Treningu/Training Points, gdyż niektóre umiejętności wymagają ich kilka, by zwierzak mógł się cieszyć nową możliwością).
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|