Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow

Stan konta:
Strona Główna Forum IRC Telefony Dyskusje Gry Rejestracja Avalon Store Panel Gracza Armory Jak zacząć
Wróć   Wow, world of warcraft, serwer wow, serwery gier, dodatki do gry wow > World of Warcraft > Polska Społeczność > EU

Odpowiedz

LinkBack Narzędzia wątku Wygląd
21-04-09, 08:35

Na początek sprawdź to:

stare 01-31-2010, 21:19   #1 (permalink)
Senior Member
Challenger

Windwalker is on a distinguished road
Domyślnie Recruit a friend

Szukam kogoś kto gra na Burning Legionie (w Ally) i może dać Recruit a Friend (gracz musi być aktywny i być zalogowany w wowie możliwie jak najdłużej). Na 100% doładuje konto prepaidem zaraz po tym jak mi się skończy 30 dni za free z podstawki i 10 dni z rafa czyli osoba zapraszająca będzie miała dodatkowe 30 dni grania za free.

Propozycje proszę pisać w temacie (każdą propozycję rozważę jednak większe szanse mają użytkownicy z dłuższym stażem a nie ci którzy mają nabity 1 post) proszę też o podanie jakiejś możliwej formy kontaktu , może być gg a w ostateczności adres e-mail.

I małe pytanie : czy jak dostanę rafa to żebym miał 3x exp to osoba dająca raf musi być online ? (pytam bo tak wynikało z odpowiedzi innych userów i nie wydaje mi się to pewną informacją).
Windwalker jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-31-2010, 21:28   #2 (permalink)
Junior Member
Challenger

Solaufein
Domyślnie

ja gram na BL ale nie jestem pewny czy ta opcja zadziała, moje konto jest zarejestrowane na polske, więc nic nie mogę obiecać na chwile obecna mam 30+ level nick Solaufeine Night Elf więc możesz pisać w grze lub tutaj na forum.
Jak co odezwij się pozdrawiam ;]
Solaufein jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-31-2010, 21:40   #3 (permalink)
Senior Member
Challenger

maties is on a distinguished road
Domyślnie

Inaczej by dostać 3xexp druga osoba musi być z tobą w party i mieć mniejwięcej podobny lvl do twojego, więc generalnie ktoś musi chcieć z tobą expić. Tak, więc druga osoba zdecydowanie musi być online.

Po za tym druga uwaga. Po upgrade konta do podstawki sam powinneś móc wysyłać Raf-y. W czym wysyłający dostaje 3xexp, summon-a drugiej osoby, free lvl za 2 lvl drugiej osoby, miech gry free i mounta. Tak, więc najgorszym wypadku możesz poszukać osoby, której dasz Raf-a, a nie wezmiesz od niej.

edit:
Cytat:
moje konto jest zarejestrowane na polske
Nie wyślesz mu Rafa, jeśli nie zmienisz kraju (np. na UK).

Ostatnio edytowane przez maties ; 01-31-2010 o 21:42
maties jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-31-2010, 22:16   #4 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Napisał maties Zobacz post
Inaczej by dostać 3xexp druga osoba musi być z tobą w party i mieć mniejwięcej podobny lvl do twojego, więc generalnie ktoś musi chcieć z tobą expić. Tak, więc druga osoba zdecydowanie musi być online.

Po za tym druga uwaga. Po upgrade konta do podstawki sam powinneś móc wysyłać Raf-y. W czym wysyłający dostaje 3xexp, summon-a drugiej osoby, free lvl za 2 lvl drugiej osoby, miech gry free i mounta. Tak, więc najgorszym wypadku możesz poszukać osoby, której dasz Raf-a, a nie wezmiesz od niej.

edit:

Nie wyślesz mu Rafa, jeśli nie zmienisz kraju (np. na UK).
To trochę nieciekawie skoro druga osoba musi być w pt :P jak to free lvl za 2 lvl drugiej osoby ? znaczy że praktycznie w ogóle nie muszę expic tylko druga osoba będzie lvl upować to i ja dostanę lvl upa ? Znaczy że np jak 80 będzie ze mną w pt to nie będę miał 3x expa i czy to działa na odległość ? znaczy nie chcę sobie expic tak żeby ktoś mi mobki zabijał itp ;P

to że bym dał rafa drugiej osobie to nawet dobry pomysł ale szukać takiej osoby to chyba trochę trwa a ja wolę zacząć grać od jutra/pojutrza.

@Solaufein: Na razie mam tylko trial acc czekam aż przyjdzie cd-key do TBC więc poczekam może więcej osób napisze.

Ostatnio edytowane przez Windwalker ; 01-31-2010 o 22:23

stare 01-31-2010, 22:34   #5 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Free lvl w praktyce
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

Ta, z tego co mi wiadomo to nie będziesz miał 3xexp jak będzie koło ciebie latać lvl 80(to i tak jest przegięcie, że lata przy tobie 80 lvl). Ktoś musi latać z podobnym lvl do twego i ci pomagać. Co oczywiście rodzi to problemy, bo ktoś musi chcieć latać z tobą i bić lvl-e.

stare 01-31-2010, 22:54   #6 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Free lvl w praktyce
Aby zobaczyć link załóż konto: zarejestruj sie

Ta, z tego co mi wiadomo to nie będziesz miał 3xexp jak będzie koło ciebie latać lvl 80(to i tak jest przegięcie, że lata przy tobie 80 lvl). Ktoś musi latać z podobnym lvl do twego i ci pomagać. Co oczywiście rodzi to problemy, bo ktoś musi chcieć latać z tobą i bić lvl-e.

to jakim cudem na tym filmiku wpadają mu te lvl co chwila ? jakiś hax czy coś takiego ?

stare 01-31-2010, 23:08   #7 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Nie, to Raf. Ten lvl sam automatycznie nie wskakuje tylko trzeba go ręcznie dać. Za dwa wbite lvl gościu może ci dać 1 lvl. No jedynym ograniczeniem jest to , że działa do 60 lvl, tak więc jak z rafów ktoś wbije 2x60 lvl to ty masz właściwie jedną 60 lvl za friko.

stare 01-31-2010, 23:46   #8 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Cytat:
Nie, to Raf. Ten lvl sam automatycznie nie wskakuje tylko trzeba go ręcznie dać. Za dwa wbite lvl gościu może ci dać 1 lvl. No jedynym ograniczeniem jest to , że działa do 60 lvl, tak więc jak z rafów ktoś wbije 2x60 lvl to ty masz właściwie jedną 60 lvl za friko.
Fajna sprawa tyle że pewnie ciężko znaleźć osobę która wbiła 2x60 na rafie :P dodatkowym minusem jest to że nie będziesz miał kasy na skille/mounta/eQ , odkrytych gryfów itp.

Z drugiej strony jednak to niezły plus instant 60

stare 02-01-2010, 00:14   #9 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

Zresztą zanim ktoś ci wbije 60 lvl to i tak sam będziesz mógł wbić w tym czasie 60 lvl. Raczej jest to opcja do szybszego lvlowania altów.

stare 02-02-2010, 22:28   #10 (permalink)
Senior Member
Challenger

Domyślnie

ODŚWIEŻAM

Szukam kogoś kto gra na Burning Legionie (w Ally) i może dać Recruit a Friend (gracz musi być aktywny i być zalogowany w wowie możliwie jak najdłużej). Na 100% doładuje konto prepaidem zaraz po tym jak mi się skończy 30 dni za free z podstawki i 10 dni z rafa czyli osoba zapraszająca będzie miała dodatkowe 30 dni grania za free.

Propozycje proszę pisać w temacie (każdą propozycję rozważę jednak większe szanse mają użytkownicy z dłuższym stażem a nie ci którzy mają nabity 1 post) proszę też o podanie jakiejś możliwej formy kontaktu , może być gg a w ostateczności adres e-mail.

ODŚWIEŻAM

Chodzi tylko o propozycje dania rafa , zaznaczam że będę grał w ally czyli hordziaki nie pisać.
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania