![]() |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Szukam kogoś kto gra na Burning Legionie (w Ally) i może dać Recruit a Friend (gracz musi być aktywny i być zalogowany w wowie możliwie jak najdłużej). Na 100% doładuje konto prepaidem zaraz po tym jak mi się skończy 30 dni za free z podstawki i 10 dni z rafa czyli osoba zapraszająca będzie miała dodatkowe 30 dni grania za free.
Propozycje proszę pisać w temacie (każdą propozycję rozważę jednak większe szanse mają użytkownicy z dłuższym stażem a nie ci którzy mają nabity 1 post) proszę też o podanie jakiejś możliwej formy kontaktu , może być gg a w ostateczności adres e-mail. I małe pytanie : czy jak dostanę rafa to żebym miał 3x exp to osoba dająca raf musi być online ? (pytam bo tak wynikało z odpowiedzi innych userów i nie wydaje mi się to pewną informacją). |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
Challenger
![]() |
ja gram na BL ale nie jestem pewny czy ta opcja zadziała, moje konto jest zarejestrowane na polske, więc nic nie mogę obiecać na chwile obecna mam 30+ level nick Solaufeine Night Elf więc możesz pisać w grze lub tutaj na forum.
Jak co odezwij się pozdrawiam ;] |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Inaczej by dostać 3xexp druga osoba musi być z tobą w party i mieć mniejwięcej podobny lvl do twojego, więc generalnie ktoś musi chcieć z tobą expić. Tak, więc druga osoba zdecydowanie musi być online.
Po za tym druga uwaga. Po upgrade konta do podstawki sam powinneś móc wysyłać Raf-y. W czym wysyłający dostaje 3xexp, summon-a drugiej osoby, free lvl za 2 lvl drugiej osoby, miech gry free i mounta. Tak, więc najgorszym wypadku możesz poszukać osoby, której dasz Raf-a, a nie wezmiesz od niej. edit: Cytat:
Ostatnio edytowane przez maties ; 01-31-2010 o 21:42 |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
to że bym dał rafa drugiej osobie to nawet dobry pomysł ale szukać takiej osoby to chyba trochę trwa a ja wolę zacząć grać od jutra/pojutrza. @Solaufein: Na razie mam tylko trial acc czekam aż przyjdzie cd-key do TBC więc poczekam może więcej osób napisze.
Ostatnio edytowane przez Windwalker ; 01-31-2010 o 22:23 |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Free lvl w praktyce
Ta, z tego co mi wiadomo to nie będziesz miał 3xexp jak będzie koło ciebie latać lvl 80(to i tak jest przegięcie, że lata przy tobie 80 lvl). Ktoś musi latać z podobnym lvl do twego i ci pomagać. Co oczywiście rodzi to problemy, bo ktoś musi chcieć latać z tobą i bić lvl-e. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
to jakim cudem na tym filmiku wpadają mu te lvl co chwila ? jakiś hax czy coś takiego ? |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Nie, to Raf. Ten lvl sam automatycznie nie wskakuje tylko trzeba go ręcznie dać. Za dwa wbite lvl gościu może ci dać 1 lvl. No jedynym ograniczeniem jest to , że działa do 60 lvl, tak więc jak z rafów ktoś wbije 2x60 lvl to ty masz właściwie jedną 60 lvl za friko.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Cytat:
Z drugiej strony jednak to niezły plus instant 60 |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
ODŚWIEŻAM
Szukam kogoś kto gra na Burning Legionie (w Ally) i może dać Recruit a Friend (gracz musi być aktywny i być zalogowany w wowie możliwie jak najdłużej). Na 100% doładuje konto prepaidem zaraz po tym jak mi się skończy 30 dni za free z podstawki i 10 dni z rafa czyli osoba zapraszająca będzie miała dodatkowe 30 dni grania za free. Propozycje proszę pisać w temacie (każdą propozycję rozważę jednak większe szanse mają użytkownicy z dłuższym stażem a nie ci którzy mają nabity 1 post) proszę też o podanie jakiejś możliwej formy kontaktu , może być gg a w ostateczności adres e-mail. ODŚWIEŻAM Chodzi tylko o propozycje dania rafa , zaznaczam że będę grał w ally czyli hordziaki nie pisać. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|