![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Witam mam pytanie już 2 lata mineły od mojego grania na Globalu i czy jest możliwość że mogę założyć nowe konto jak zapomniałem tamtego jeżeli kupilem karte Pre_Paid
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Odpowiedz najpierw na jedno pytanie,a to co napiszesz bedzie za razem odpowiedzia na twoj post.Mianowicie-gdzie wpiszesz kod pre paida skoro nie pamietasz danych do konta?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Nie pamiętasz ani loginu,sekretnego pytania ani maila na które było zarejestrowane konto itd?Jesli np pamiętasz nazwę konta to wchodzisz na stronę supporu podajesz maila i masz nowe hasło na skrzynce.jesli jednak nie pamiętasz ani hasła ,ani loginu to musisz wysłać maila do blizza w celu potwierdzenia twojej tożsamości na stronie
. Zapewne będą wymagali ksera dowodu osobistego lub jakiegokolwiek innego dokumenty potwierdzającego twoją tożsamość. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Mam pytanie bo już sobie przypomniałem że mam konto EU czy będzie możliwość grania na EU na serwerze Venture
? bo podobno gra tam dużo polaków a i jeszcze jedno bo moje konto założyłem przed wyjściem TBC czy jak np wezmę ze stronki 10 dniowy Trial i założę postać czy ja stracę po 10 dniach bo we wtorek kupuje TBC bo klucz muszę zaktywować aby mieć na koncie TBC :P :P :P
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|