![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| 21-04-09, 08:35 | ||
|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Yo, Yo, Yo
Mam do was dzisiaj pytanie. Czy oplaca sie kupowac tego beara w dalaran za 712,50g ?. Chcialem zmienic troche mounta ale nie wiem czy za taka sume sie oplaca. No i jeszcze ja bym wolal takiego ciemniejszego tego niedzwiadka a ten jest taki brazowy jasny xD I czy jest jakis sposob na szybkie zdobycie tego albo jakiegos mamuta? Mamuta mozna za 300 stone keeper chard ale to jest duzo zbierania :P Chyba ze ktos na jakis posob na szybkie zbieranie. Z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
Rival
![]() |
Do Sons of Hodir mozesz kupic repe za emblemy tkore sie szybko farmi i tak bedziesz musial tam wbic Exa jesli grasz rogalem ( latka 40 ap 15 crit na szoldy )
ja tam kupilem za sharrdy :> ps musisz zrobic q gdzies wczesniej to jest tak samo jak z Ebon Blejdami Ostatnio edytowane przez denton ; 12-20-2009 o 00:13 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
Ale ja emblemy wymieniam za repe w wyrmrest cos tam zeb ymiec ext. na drakena. A i gram priestem xD Bo mozna jeszcze for the allience wykonac zeby miec tego beara ale zeby zebrac takiego teama to masakra...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Super Moderator
Rival
|
Cytat:
się zaczyna. |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Senior Member
Challenger
![]() |
I po wykonaniu tych all questow bede mogl kupic mamuta xD?
I co mam zrobic zebym mogl kupic to ? Znaczy jak nabic repe u shadow... ? |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Senior Member
Gladiator
![]() |
Wymienianie emblemow na repe to marnotrawstwo , lepiej robić q lub po prostu kupić tabard i repa z czasem sama wpadnie;-)
Achi na black war bear nie jest wcale taki ciężki , przynajmniej po stronie hordy , bo jak przypuszczam grasz w Ally Ja sam go zrobiłem w dzień wbicia 80tki , tylko takie raidy zaczynają się przeważnie o godizne 23++
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|