![]() |
| Strona Główna | Forum | IRC | Telefony | Dyskusje | Gry | Rejestracja | Avalon Store | Panel Gracza | Armory | Jak zacząć |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#12 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Bo mozna od 10 lvl sie zmieniac w misia... problem jest innej naruty, zmiana nic ci nie daje oprocz zmiany wygladu, zadnych bonusow, nic
Niech kotos mnie poprawi jesli sie myle... mowie oczywiscie o serwerach prywatnych Gram na serwerze ultrawow, patch w wersji bodajrze 1.8
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
masz racje skile dzialaja, ale w walce i tak sie to nie sprawdza, przynajmniej takie jest moje zdanie...
kiedy probowalem rozwalic przeciwnika grajac jako niedzwiadek mialem ogromne problemy, nawet ginalem, podczas grajac druidem ze tak powiem w czystej formie, dany przeciwnik nie sprawial mi zadnych klopotow... czyli cos jest nie tak... |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Mam pytanie dotyczące Moonglade, explorowalem teren wokoło z ladu i morza i sie nie da tam dostac.Znalazlem na
ze potrzebny jest spell. Tyle ze dostalem questa zeby sie tam udac na szkolenie a spella zadnego nie dostalem ani nie znalazlem. Poradzcie gdzie sie udac ? |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Do Moonglade lecimy hipogryfem z Darkshore (Jak znajdujemy się w Stolicy elfów to teleportujemy sie różowym areatrigerem do Rutheran Vilage i tam na hipogryfie do Darkshore. Jak już dolecimy to klikamy w ptasznika
i lecimy do Moonglade.)
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
Nie jest tak jak piszesz. Rzeczywiscie sa hipogryfy w Aberdille w Darkshore ale nie mam odkrytej lokacji do Moonglade i nie zalece daleko
Mosze sie tam dostac bo to jest jedyne miejsce gdzie moge sie nauczyc bear and cat form. mam juz 21 lvl i nadal walcze normalnie w druid form co sie robi juz uciazliwe bez porzadnego mace. Daj znac jak pamietasz jak sie tam dostales za pierwszym razem. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|