Ravven nie wiem już sam co ci odpisać.
Na dobra sprawę i bez psa przegracie, ale jakie to dla ciebie pocieszenie żadne

Jeżeli piszesz że pies jest w textach prawie cała walkę tym samym potwierdzasz moją tezę.
Pies jest w texturach racja nie będę się kłócił. Błędem gry emu czego dokładnie to ci nie powiem, jest brak Resistance bez tego pies to worek do bicia. Tak być nie powinno zapewniam, ponieważ przykładowo taki pros

jak ty, myśli że skoro felhunt jest na 2 szczały dla maga, a na 5 dla druta to tak ma być

.
Idz chłopie na AT weź swojego lubo zagraj na lock&disco bądz też lock&drut i ubij im psa. Przekonasz się na pierwszym lepszym teamie z tych dwóch które wymieniłem jaki jesteś maluczki i omylny w swoim dociekaniu prawdy.
Avalon nie dość że daje tobie i wszystkim cast'erom przewagę nad felhuntem to jeszcze bezczelnie domagasz się tego przywileju.
Ale co my możemy

Ja mogę ponarzekać bo i tak nic si nie zmieni w tej sprawie, ty powyzywać i popłakać jaki jesteś skrzywdzony przez los .No i jak na ironie brak losu haha. Jak ktoś taki jak ja może pokonywać w każdej walce kogoś takiego jak ty klękajcie narody niedorzeczne. Mimo to prawda leży po miedzy nami.
-PRAWIDŁOWO- Pies + działające Magic Resistance + 2xt5 + raz na 2 min heal i możesz pogłaskać pieska razem z lubo.
-NIE PRAWIDŁOWO- W chwili obecnej brak Magic Resistance fory dla cast'erów łatwy cel = wielkie roszczenia o sprawiedliwość w końcu ci się należy jakże by inaczej Avalon to Avalon :} .Jakie ty masz mieć pojęcie że pies w textach dla affi locka jest bezużyteczny, a korzyść z niego = 0 .
Jeśli bym grał w sl/sl to owszem perfidnie wsadzić psa w los bo ma się z tego bezpośrednie spore korzyści. W affi pies w losię to tylko ikonka na ekranie .
Pozdrawiam
PS.1 Współczuje ,trzymam kciuki, jestem w tobą w walce o równe prawa na naszym co by nie powiedzieć prywatnym serwie .
PS.2 O "Ban ban ban!" poproś rodziców w moim imieniu na mleko dla ciebie ,bo pijesz i pijesz ,a wielki nie jesteś i nie będziesz, nawet jak jeszcze bardziej w to uwierzysz.